صفحه اصلي > اقتصادی > روزانه حدود 500هزارتن فرآورده گوشتی درکشور تولید می شود
روزانه حدود 500هزارتن فرآورده گوشتی درکشور تولید می شود16 بهمن 1393. نويسنده: monshi |
قائم مقام وزیر صنعت، معدن وتجارت گفت: روزانه حدود 500 هزارتن فراورده گوشتی در کشورتولید می شود. ˈمجتبی خسرو تاجˈ روز حاشیه گشایش طرح توسعه یک واحد تولیدی فرآورده های گوشتی دراستان البرزافزود: اکنون بیش از300 واحد تولیدی فرآورده های گوشتی در کشور فعال است که علاوه بر تامین نیازهای داخلی، بخشی ازتولیدات آن ها صادراتی است. وی اضافه کرد: مهم ترین عامل درتولید فرآورده های گوشتی ، کیفیت محصول است که خوشبختانه صنایع غذایی کشورمان دراین بخش استانداردهای داخلی و بین المللی را رعایت می کنند. خسروتاج با اشاره به وضعیت صادرات محصولات داخلی یادآورشد: سالانه بین هفت تا 10 میلیارد دلار محصولات تولیدی صنعتی ایران به کشورهای همسایه از جمله عراق صادر می شود. وی تاکید کرد: با توجه به وجود بازارهای منطقه برای خرید محصولات صنعتی ایران ، باید تلاش کنیم تا ظرفیت تولید صنایع داخلی را افزایش دهیم. قرار است با حضور قائم مقام وزارت صنعت ، معدن و تجارت امروز بهره برداری از سه واحد تولیدی و صنعتی دیگر در البرز آغاز شود. ستان البرز حدود چهار هزار واحد تولیدی و صنعتی دارد که بخشی از تولیدات این صنایع صادراتی است. همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر 30 واحد تولیدی و صنعتی جدید در استان البرز آماده بهره برداری شده است که تا پایان این دهه به بهره برداری می رسند. بازگشت |