Logo

صفحه اصلي > اقتصادی > پارس تندر با کمترین نمره منفی در رده با کیفیت ترین خودروها قرار گرفت

پارس تندر با کمترین نمره منفی در رده با کیفیت ترین خودروها قرار گرفت


26 بهمن 1393. نويسنده: monshi
پارس تندر با کمترین نمره منفی در رده با کیفیت ترین خودروها قرار گرفت


بر اساس آخرین رده‌بندي كيفي خودروهاي سواري در دی ماه امسال پارس تندر محصول شركت پارس خودرو با 20.5 نمره منفي به عنوان كيفي ترين خودروها در رده قیمتی بين 25 تا 50 ميليون تومان معرفی شده است.
در این رده بندی سوزوكي گرند ويتارا محصول شركت ايران خودرو خراسان، سراتو محصول شركت سايپا و پارس تندر محصول شركت پارس خودرو كمترين نمره منفي را از آن خود كرده اند. بر همین اساس در دي ماه سال جاري 99 درصداز حجم خودروهاي توليد شده در داخل كشور مختص خودروهاي سبك (سواري ووانت) و يك درصد نيز مربوط به خودروهاي گروه سنگين (مسافری و باری) بوده است. بر اساس گزارش شركت بازرسي كيفيت و استاندارد ايران(ISQI)،‌ در دی ماه امسال توليد خودروهاي سواري روند صعودی داشته بطوریکه تعداد خودروهاي ارزشيابي شده نسبت به ماه قبل 14.2 درصد افزایش داشته است. همچنین در اين ماه خودروهاي سواري در 5 دسته قيمتي زير 25 ميليون تومان، بين 25 تا 50 ميليون تومان، بين 50 تا 75 ميليون تومان، بين 75 تا 100ميليون تومان و بالاي 100 ميليون تومان ارزيابي شده اند. بر اساس این گزارش در دسته قيمتي خودروهاي زير 25 ميليون تومان 5 خودروي تيبا، سايپا 131X شركت سايپا، سايپا 131X شركت پارس خودرو، سايپا 132X و ام وي ام 110 مورد ارزيابي قرار گرفته اند كه هر كدام به ترتيب 57.6، 77.1، 78.5، 80.0 و 83.0 نمره منفي را به خود اختصاص داده اند. همچنين در گروه قيمتي بين 25 تا 50 ميليون تومان كه بيشترين تعداد خودروهاي مصرفي را شامل مي شود شاهد ارزشيابي 16 خودرو بوده ايم و از بين آنها پارس تندر محصول شركت پارس خودرو و تندر 90 اتوماتيك محصول گروه خودروسازي ايران خودرو هر دو با 20.5 نمره منفي به عنوان كيفي ترين خودرو شناخته شده اند. بر مبنای ارزیابی صورت گرفته پس از تندر 90 پارس خودرو و ايران خودرو و پژو 206SD به ترتيب با 20.6، 20.7 و 21.8 نمره منفي در رده هاي بعدي جدول ارزيابي كيفي قرار گرفته اند. همچنین در گروه خودروهاي بين 50 تا 75 ميليون تومان نيز شامل 5 خودرو جك 5J اتوماتيك با 44.7 نمره منفي ، ام وي ام 33X جديد با 45.3 نمره منفي، جك 5J معمولي با 47.1 نمره منفي، لیفان X60 با 50.0 نمره منفي وولكس 30C با 59.4 نمره منفي مي باشد كه جك 5J اتوماتيك با كيفيت ترين خودرو اين گروه معرفي شده است. اين گزارش در حاليست كه در هر كدام از دسته هاي قيمتي بين 75 تا 100 ميليون تومان و بالاي 100 ميليون تومان تنها يك خودرو مورد ارزيابي قرار گرفته است و لازم به ذكر است كه خودروهاي اين دو گروه كمترين نمره منفي ارزيابي هاي اين ماه را از آن خود كرده اند. بر اساس ارزیابی صورت گرفته خودروي سراتو محصول شركت سايپا در دسته قيمتي بين 75 تا 100 ميليون تومان در اين ماه مورد ارزيابي قرار گرفته است و در اين ارزيابي ها 16.9 نمره منفي كسب كرده است و از نظر كيفي در جايگاه دوم خودروهاي دي ماه قرار گرفته است. همچنين در دسته قيمتي بالاي 100 ميليون تومان خودروي سوزوكي گرند ويتارا محصول شركت ايران خودرو خراسان به چشم ‌مي خورد كه 16.4 نمره منفي به عنوان با كيفيت ترين خودروي سواري اين ماه معرفي شده است. در دي ماه امسال در هر 4 بخش عيوب فني و عملكردي، تزئينات و مونتاژ، بدنه و رنگ به ترتیب شاهد بهبود کیفی 8.3، 3.2، 6.8 و 1.3 درصدی هستیم که از جمله عوامل اصلی در ایجاد این روند رو به بهبود می توان به تولید خودروهای با کیفیت این رده یعنی کیا سراتو، ام وي ام 33X جديد، ام وي ام 315 جديد، تندر 90 اتوماتیک و همچنین روند رو به رشد خودروهای تیبا، پژو 405 و پژو پارس اشاره نمود. در دي ماه بيشترين بهبود كيفيت مربوط به خودروهاي تيبا، پژو 405 خراسان و پژو 206 SD بوده است.
وانت دیزل زامیاد در صدر با کیفیت ترین ها در گروه وانت قرار گرفت
افزایش تولید وانت در کشور
بر اساس گزارش شركت بازرسي كيفيت و استاندارد ايران(ISQI)،‌ در دی ماه امسال وانت دیزل زامیاد در صدر و وانت نيسان دو گانه سوز درانتها قرارگرفته‌اند. بر اساس این گزارش در بخش وانت شاهد افزایش 4.8درصدي توليد در مقايسه با ماه قبل هستیم البته از نكات مهم و حائز اهميت در خصوص تيراژ تولید خودروهاي گروه وانت،مي‌توان به قطع توليد محصولات شرکت سازه های خودرو دیار یعنی وانت های وينگل تك كابين و دوکابین در این ماه، اشاره نمود. علیرغم افزایش توليد خودروهاي گروه وانت دردي ماه،ارزشيابي اين خودروها 12.7 درصد كاهش یافت،بطوري كه هر 4 مدل خودروی ارزشیابی شده در سطح B قرارگرفتند.
رشد 5.2 درصدی تولید خودروهای تجاری در دی ماه امسال
بر اساس گزارش شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران در گروه کامیون ها در میان 4 مدل خودروی تولیدی، کامیون اسکانیا G400(کمپرسی) محصول ماموت دیزل در صدر قرار گرفت. در بخش کشنده ها هم 4 تیپ خودرو تولید گردید که کشنده بنز آكسور محصول ايران خودرو دیزل در بالاترين رده اين گروه قرار گرفت. بر اساس این گزارش در بخش خودروهای تجاری مسافری در ماه جاري به مانند ماه قبل، هیچ خودرویی ارزشیابی نگردیده است. بر مبنای همین گزارش در بخش خودروهای تجاری باری شاهد رشد5.2 درصدي توليد درمقايسه باماه قبل هستيم كه بيشترين تاثيردرایجاد اين روند،مربوط به افزایش توليد کامیون اسکانیا G400(کمپرسی) و کامیونت الوند است. با توجه به روند صعودی توليد خودروهاي این گروه همان طور که در جدول مشخص است، در گروه کامیونت ها، کامیونت ایسوزو NPR75Pمحصول بهمن دیزل در رده نخست قرار گرفت. روند تغییرات میانگین نمره منفی خودروهای گروه تجاری نشان می دهد که کشنده ماز بیشترین درصد بهبود و کامیون اسکانیا G400(کمپرسی) هم بیشترین درصد تنزل را داشته است.





منبع:خبر خودرو
بازگشت