Logo

صفحه اصلي > اقتصادی > نظارت بهداشتی بر بیش از 58 هزار تن انواع گوشت در البرز انجام شد

نظارت بهداشتی بر بیش از 58 هزار تن انواع گوشت در البرز انجام شد


19 فروردین 1394. نويسنده: monshi
نظارت بهداشتی بر بیش از 58 هزار تن انواع گوشت در البرز انجام شد


مدیر کل دامپزشکی استان البرز گفت: سال 93از سوی بازرسان سازمان دامپزشکی بر روی 58 میلیون و 102 هزار و 688 کیلوگرم انواع گوشت انواع طیور و دام نظارت بهداشتی شد.
سید اصغر برائی نژاد افزود: با وجود پنج کشتارگاه طیور و دو کشتارگاه دام فعال در استان در سال 93 بر کشتار 23 میلیون و 724 هزار و 573 قطعه طیور با وزن 50 میلیون و 205 هزار و 788 کیلوگرم نظارت بهداشتی بعمل آمد. وی اظهار داشت: همچنین بر روی کشتار 178 هزار و 630 واحد دام کوچک با وزن دو میلیون و 844 هزار و 90 کیلوگرم و 26 هزار و 105 راس دام بزرگ با وزن پنج میلیون و 52 هزار و 810 کیلوگرم نیز از سوی کارشناسان دامپزشکی نظارت بهداشتی انجام گردید. این مسوول با اشاره به نظارت های بهداشتی مستمر و دقیق برمراکز تولید دام در استان یادآورشد:در سال گذشته از 63 کشتارگاه های دام و 121 کشتارگاه طیور و 486 واحد بسته بندی و 52 هزار و 536 مرکز عرضه دام در استان بازدید بعمل آمده است. وی با بیان اینکه در این بازدیدها 416 تن مواد خام دامی ناسالم جمع آوری که از این میزان 115 تن معدوم گردید، خاطرنشان کرد که در این مدت 197 پرونده تخلف در این زمینه تشکیل و به مراجع قضایی ارسال شد و 106 واحد عرضه متخلف نیز پلمپ گردید. مدیرکل دامپزشکی استان البرز در خصوص صدور و تمدید پروانه های بهداشتی نیز بیان داشت: 123 پرونده مربوط به واحدهای اماکن دامی، 45 واحد بسته بندی و قطعه بندی و مرکز جمع آوری شیر و کشتارگاه، 115 پروانه مسوولین فنی بهداشتی و 27 پروانه ناظرین بهداشتی صادر و یا تمدید شد. هم اکنون 250 واحد مرغداری اعم از گوشتی و تخم گذار و بیش از سه هزار واحد دامی (گاوداری سنتی ، صنعتی ، تولید گوشت قرمز، گوسفنداری و تولید شیر) در استان البرز فعال هستند.
بازگشت