صفحه اصلي > اقتصادی > افزایش نظارت بر ذبح و توزیع گوشت سفید و قرمز در البرز
افزایش نظارت بر ذبح و توزیع گوشت سفید و قرمز در البرز23 فروردین 1394. نويسنده: monshi |
مدیر کل دامپزشکی البرز از افزایش چشمگیر نظارت بر ذبح و توزیع گوشت سفید و قرمز در این استان خبر داد. سیداصغر برائینژاد اظهار داشت: با توجه به اینکه مصرف گوشت سفید و قرمز در کشور و جایگاه این محصولات در سبد غذایی خانوادهها، باید نظارت صحیح و مستمری بر نحوه تولید و توزیع وجود داشته باشد. وی تصریح کرد: بخش مهمی از این وظیفه خطیر بر عهده سازمان دامپزشکی قرار داشته و به دلیل اینکه سلامت جامعه از این طریق تامین میشود، ماموران و بازرسان این سازمان نباید کوچکترین غفلتی داشته باشند. اداره دامپزشکی استان البرز به دلیل انجام نظارتها و بازرسیهای مستمر بر نحوه ذبح و توزیع گوشت سفید و قرمز، جزو استانهای برتر کشور به شمار میآید. برائینژاد گفت: در استان البرز تعداد قابل ملاحظهای کشتارگاه طیور و کشتارگاه دام فعالیت میکنند که بخش مهمی از نیاز استان همچنین استانهای دیگر را تامین میکنند. در سال 93 در مجموع ماموران و بازرسان ما بر کشتار بیش از 23 میلیون و 700 هزار قطعه طیور نظارت کردند. مدیر کل دامپزشکی استان البرز افزود: همچنین در این مدت بازرسی بر نحوه ذبح اسلامی و بهداشتی 178 هزار دام کوچک و 29 هزار راس دام بزرگ انجام شده است.نظارت بر بستهبندی و توزیع گوشت سفید و قرمز نیز در سال گذشته جزو اولویتهای این اداره بود که با دقت بسیار خوبی انجام شد. وی در ادامه گفت: متاسفانه در سال گذشته بیش از 197 پرونده واحدهای صنفی متخلف توسط ماموران بازرسی ما تهیه و به مراجع قضایی تحویل داده شده است.در این مدت بیش از 400 تن مواد خام دامی ناسالم کشف و معدوم شده است. وی در پایان تصریح کرد: این اعداد و ارقام نشان دهنده افزایش چشمگیر بازرسی و نظارت بر نحوه ذبح و توزیع گوشت سفید و قرمز در استان البرز است که به طور قطع تاثیر مثبتی بر سلامت جامعه دارد. بازگشت |