Logo

صفحه اصلي > اقتصادی > مسوولان فنی برای رشد واحد های تولیدی ایده پردازی کنند

مسوولان فنی برای رشد واحد های تولیدی ایده پردازی کنند


7 خرداد 1394. نويسنده: monshi
 مسوولان فنی برای رشد واحد های تولیدی ایده پردازی کنند


مجمع عمومی سالیانه مسوولان فنی و کارشناسان صنایع غذایی، بهداشتی و آرایشی استان البرز با حضور رییس واعضای هیات رییسه اتاق بازرگانی و جمعی از کارشنان و مسوولان فنی برگزار شد.
رحیم بنا مولایی" رییس اتاق بازرگانی البرز از مسوولان و کارشناسان مسوول فنی درخواست کرد با ایده های نو واحد های تولیدی و صنعتی را در جهت بهبود کمی و کیفی محصولات یاری دهند.
وی اظهار کرد: متاسفانه برخی از ناظران به جای اینکه همچون بازوان اجرایی در راه رشد صنعت واحدهای تولیدی را یاری دهند دست اندازهای غیر طبیعی برای آنان ایجاد می کنند. بنامولایی با اشاره به شرایط اقتصادی و حساسیت در مسیر تولید کشور به ناظرین توصیه کرد: مدیران تولید و کنترل کیفیت برای توسعه بخش صنعت در رفع مشکلات این صنایع را راهنمایی کنند تا چرخه تولید به نحوه احسن انجام پذیرد. وی با اشاره به توانایی صنعت استان در تولید انواع کالاها و محصولات بسیار مرغوب گفت: اکنون 90 درصد از ماکارونی کشور در استان البرز تولید می شود در صورتی که طی چند دهه گذشته ماکارونی های مصرفی کشور وارداتی بود. رییس پارلمان بخش خصوصی در بخش دیگر اظهاراتش با اشاره به اینکه علیرغم بالا بودن هزینه های بسته بندی این امر باعث رونق در بخش های مختلف صنعت شده است افزود: طراحی های جدید و بسته بندی های متنوع باعث جذب مشتری و شکوفایی صنعت شده است.
ضرورت کنسرسیوم صادراتی در استان البرز
رییس اتاق بازرگانی البرز اظهار کرد: هم اکنون یک واحد صنعتی علاوه بر اینکه به عنوان تولید کننده مطرح است بعضاً در امور مربوط به صادرات و فروشندگی نیز دخالت دارد که این روش در هیچ کجای دنیا مرسوم نیست به همین جهت تولید کننده به جای توجه به کیفیت ،اسیر سفته بازی ،چک بازی و گرفتاریهای روزمره می شود. بنا مولایی افزود: باید برای رهایی از این معضل ایجاد کنسرسیوم صادرات در دستور کار قرار گیرد تا نیاز های استانها را از محل در آمد ناشی از صادرات تامین کنیم.
توسعه صنعت غذایی حلال
رییس پارلمان بخش خصوصی با اشاره به اینکه متاسفانه در صنعت غذایی حلال ضعیف عمل کرده ایم افزود: باید بخش خصوصی با برنامه ریزی اصولی و رعایت مقررات، ضوابط و نیز رعایت استانداردهای تعیین شده محصولات غذایی با برند حلال را در سطح وسیع تولید و به کشورهای متقاضی صادر کند. بنامولایی اظهار کرد: با توجه به این مهم که یک کشور اسلامی هستیم لذا می توانیم در بازار جهانی صنایع غذایی حلال حضوری فعال داشته باشیم. وی تاکید کرد: ما آمادگی داریم تا در تجارت بین المللی حلال تحت برندهای ملی و غیر ملی در بازارهای مختلف حضور داشته باشیم زیرا تولید کنندگان ایرانی توانسته اند محصولات حلال با کیفیت برای صادرات به بازارهای هدف عرضه کنند.
تربیت نیروی کاردان نیازمند واحد های صنعتی
بنا مولایی تاکید کرد: مراکز آموزش عالی بایستی بر اساس نیازهای جامعه نیروی کاردان تربیت کنند اما تا کنون در این زمینه به طور کامل موفق نبوده اند. وی افزود: متاسفانه بسیاری از دانشجویان که فارغ التحصیل می شوند فاقد دانش اولیه و اجرایی هستند . وی با اشاره به این نکته که باید با علم به ثروت دست یافت افزود: باید در سیستم آموزشی کشور راههای چگونگی به کار گیری علم برای ایجاد ثروت به دانش آموختگان آموزش داده شود. بنا مولایی افزود: باید به دانشجوی آموزش داده شود که با توسعه تولیدات داخلی است که زمینه اشتغال در آینده برای آنها فراهم خواهد شد.
فرهنگ سازی کار گروهی و تشکلی
رییس اتاق بازرگانی با تاکید بر فرهنگ سازی کار گروهی و تشکلی در کشور افزود: با توجه به فضای حاکم بر جامعه در خصوص سیاست کاهش تصدی گری دولت، بخش خصوصی باید اعتماد دولتمردان را جلب و در توسعه اقتصاد کشور گام های موثر بردارد. بنا مولایی افزود: تشکل خصوصی موفق تشکلی است که نفع ملی را برمنفعت شخصی ترجیح دهد. وی بیان کرد: اتاق بازرگانی به عنوان مادر تشکل ها با یک چتر حمایتی و یک استراتژی قوی، هماهنگ با دولت در جهت رفع مشکلات اقتصادی برنامه ریزی و فعالیت خواهد کرد. در پایان مجمع عمومی سالیانه مسوولان فنی و کارشناسان صنایع غذایی، بهداشتی و آرایشی پس از رای گیری "مینا جانی"، محمد سرابی"،"کیوان محبت"،" محسن محمدی" و" رضا نوروزی" به عنوان اعضای اصلی هیات مدیره این مجمع و"سیمین پورکلانتر" و "محمد پیشگاهی" به عنوان عضو علی البدل هیات مدیره "غلامرضا خسروری"و "عطیه اکبریان" وبه عنوان بازرس اصلی و" الهام قدسی پور "به عنوان علی البدل بازرس " برای دوره بعدی انتخاب شدند.
بازگشت