Logo

صفحه اصلي > اقتصادی > بیش از چهار هزار تن گوشت سفید و قرمز در استان البرز تولید شد

بیش از چهار هزار تن گوشت سفید و قرمز در استان البرز تولید شد


14 آبان 1391. نويسنده: monshi
بیش از چهار هزار تن گوشت سفید و قرمز در استان البرز تولید شد

سپیدار آنلاین: رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی استان البرز گفت: مهرماه امسال بیش از چهار هزار تن گوشت سفید و قرمز در کشتارگاههای این استان تولید شد.
فرهاد خامنه افزود: از این میزان حدود سه هزار و 550 تن گوشت مرغ و 490 تن گوشت قرمز بود. وی اظهار داشت: در این مدت حدود 40 تن انواع فرآورده های دامی به دلیل آلودگی های میکروبی معدوم در استان البرز معدوم شد. خامنه گفت: مهر ماه امسال تعداد یک میلیون و 780 هزار قطعه مرغ و بیش از 14 هزار رأس دام در کشتارگاههای این استان کشتار شد. وی بیان داشت: در این مدت هفت هزار و 600 مورد بازدید از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی در استان به عمل آمده است. رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی استان البرز گفت: درجریان این بازدیدها، بازرسان بهداشت 40 واحد متخلف را به مراجع قضایی معرفی کردند که پنج واحد آنها تعطیل شدند.



منبع: ایرنا
بازگشت