Logo

صفحه اصلي > اقتصادی > طرح تشدید نظارت های بهداشتی بر مراکز عرضه فراورده های خام دامی البرزاجرا می شود

طرح تشدید نظارت های بهداشتی بر مراکز عرضه فراورده های خام دامی البرزاجرا می شود


25 خرداد 1394. نويسنده: monshi
طرح تشدید نظارت های بهداشتی بر مراکز عرضه فراورده های خام دامی البرزاجرا می شود


مدیرکل دامپزشکی استان البرز از اجرای طرح تشدید نظارت های بهداشتی بر مراکز عرضه فراورده های خام دامی این استان در ماه مبارک رمضان خبرداد.
دکتر سید اصغر برائی نژاد افزود: بر اساس دستورالعمل سازمان دامپزشکی کشور با همکاری ادارات تابعه شهرستان طرح تشدید نظارت بهداشتی بر عرضه فرآورده های خام دامی از 28 خرداد ماه شروع و این طرح تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت. وی اظهار داشت: برای اجرای طرح نظارت بهداشتی بر عرضه فرآورده های خام دامی 14 تیم ثابت و سیار با همکاری 25 نفر از پرسنل دامپزشکی، نظارت از مرحله تولید تا عرضه شامل کشتارگاهها، مراکز بسته بندی، سردخانه ها و مراکز توزیع می شود را بر عهده خواهند داشت . وی ادامه داد: هدف ما ارتقاء شاخص های بهداشتی در تمام مراحل تولید و عرضه می باشد که در طول سال این امر صورت می پذیرد و در مقاطعی از سال همچون ماه مبارک رمضان این نظارتها تشدید می گردد. برایی نژاد به نظارت های ماه مبارک رمضان سال گذشته اشاره کرد و افزود: در این مدت از تعداد دو هزار و 124 واحد موجود در استان سه هزار و 590 مورد بازدید بهداشتی به عمل آمد که مقدار 34 هزارو497 کیلوگرم فرآورده های خام دامی فاسد کشف و ضبط شد. وی یادآور شد: همچنین مقدار شش هزار و 229 کیلوگرم فرآورده خام دامی غیر قابل مصرف نیز در طی مدت مذکور معدوم شد. مدیرکل دامپزشکی استان البرز از مردم خواست که در صورت مشاهده هرگونه موارد غیر بهداشتی در مراکز عرضه و توزیع موارد را از طریق سامانه رایگان 1512 اطلاع رسانی کنند.
بازگشت