صفحه اصلي > اقتصادی > چرا کشاورزان به کشت سالم رغبتی ندارند؟
چرا کشاورزان به کشت سالم رغبتی ندارند؟6 آذر 1395. نويسنده: monshi |
عضو کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی البرز گفت: عدم استفاده ازکودهای شیمیایی برکمیت محصولات کشاورزی تاثیرمیگذارد. جواد اعلمی اظهارکرد: امروزه استفاده از محصولات سالم باغی و کشاورزی به یکی از دغدغههای اصلی مردم تبدیل شده است. وی ادامه داد: بدون شک مصرفکنندگانیکه به سلامت خود اهمیت میدهند ترجیح میدهند از محصولاتی استفاده کنندکه در فرایند تولید آنها از کمترین میزان سم و کودشیمایی استفاده شده باشد. وی افزود: تولید محصولات سالم شرایط خاصی داردکه یکی از آنها عدم سم پاشی محصول از 15 روز قبل ازبرداشت است.این مسئول توضیح داد: آثار استفاده از سموم بین پنج تا 15 روز قبل از برداشت در بافت محصول باقی میماند به همین دلیل کسانیکه محصول سالم تولید میکنند در این بازه زمانی از سموم استفاده نمیکنند. اعلمی با اشاره به عدم تمایل بسیاری از کشاورزان بهکشت محصولات سالم ابرازکرد: ازآنجاییکه عدم استفاده از سم و کود بر کمیت و میزان محصول نهایی تاثیر میگذارد اغلب کشاورزان علاقه چندانی به تولید این محصولات ندارند. عضو کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی البرز اظهارکرد: علاوه براین، قیمت محصولات سالم در مقایسه با سایر محصولات تفاوت چندانی ندارد به همین دلیلکشاورزان برای به دست آوردن سود بیشتر ترجیح میدهند محصولات سالم کشت نکنند. اعلمی خاطرنشان کرد: باید شرایطی ایجاد شود که فرهنگ مصرف محصولات ارگانیک در جامعه ترویج شود تا از این طریق هم سلامت مردم تضمین شود و هم کشاورزان بتوانند درآمدزایی مناسبی داشته باشند. بازگشت |