صفحه اصلي > اقتصادی > امضاء تفاهم نامه گروه صنعتی و پژوهشی زر و پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی
امضاء تفاهم نامه گروه صنعتی و پژوهشی زر و پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی2 اسفند 1395. نويسنده: monshi |
طی مراسم پاسداشت دهه مبارک فجر در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی اولین قرارداد در راستای توسعه کاربردهای فناوری پلاسمای سرد در صنایع غذایی و کشاورزی فی ما بین پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی، شرکت کاوش یاران فن پویا، گروه صنعتی و پژوهشی زر، و ستاد ویژه توسعه فناوری نانو به صورت چهارجانبه امضاء شد. عضو هیأت مدیره گروه صنعتی و پژوهشی زر در تشریح این تفاهم نامه گفت: «انتقال فناوری و دانش فنی، محور اصلی این تفاهم نامه است که بر اساس آن امکان سنجی بهرهبرداری صنعتی از ماشین آلات پلاسمای سرد جهت مهار فعالیت لیپولیتیکی و افزایش ماندگاری جوانه گندم مورد مطالعه و بررسی قرار خواهد گرفت.» محسن امینی در ادامه صحبتهای خود به رویکرد دانش محور گروه تحت مدیریت خود اشاره کرد و گفت: هلدینگ زر با فعالیتهای مختلفی که در حوزه فرآوری غلات، تولید آرد و ماکارونی دارد محصولات تولیدی خود را با دانش روز مطابقت داده و با مطالعات واحد توسعه دانش خود طرح های توسعهای آینده گروه را برنامه ریزی می کند.گروه صنعتی و پژوهشی فرهیختگان زرنام و گروه صنعتی زرماکارون با امضای این تفاهم نامه به عنوان اولین گروه صنعتی، با مشارکت در زنجیره بلوغ فناوری پلاسمای سرد، به عنوان پیشگام توسعه فناوریهای نوین در صنایع غذایی کشور نقش آفرینی کردند. بازگشت |