صفحه اصلي > اقتصادی > بیش از 40 هزار تن گوشت سفید و قرمز در البرزتولید شد
بیش از 40 هزار تن گوشت سفید و قرمز در البرزتولید شد27 اسفند 1396. نويسنده: monshi |
[center][/center معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان البرز گفت که در 11 ماه گذشته 40 هزار و 610 تن گوشت قرمز و مرغ در کشتارگاه های استان تولید شد. دکتر حسین طرق روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: دراین مدت 184 هزارو809 راس گوسفند، بز، گاو ، گوساله و گاومیش در کشتارهای استان ذبح شد که 7 هزار و 730 تن گوشت قرمز استحصال شد. وی اظهار داشت: از این تعداد دام کشتار شده 458 راس به وزن 47 هزار و 299 کیلوگرم به دلیل احتمال ابتلا به بیماری از دایره مصرف خارج شده است. وی گفت: همچنین طی این مدت 1496 قطعه شتر مرغ به وزن 117 هزار و 275 کیلوگرم ذبح شد. طرق تعداد طیور کشتار شده را نیز 15 میلیون و 147 هزار و 232 قطعه عنوان کرد و افزود: از این طیور کشتار شده، 32 میلیون و 763 هزار کیلوگرم گوشت روانه بازار مصرف شد و از عرضه 501 هزار و 666 کیلوگرم آن به دلیل احتمال بیماری جلوگیری به عمل آمد. وی به دیگر فعالیت های این بخش اشاره کرد و گفت: امسال 42 هزار و 762 بازدید از سردخانه های نگهداری فرآورده های خام دامی، کارگاه های بسته بندی، کارخانه های فرآورده گوشتی، کشتارگاه های دام و طیور و کارخانه های تولید خوراک دام طیور و همچنین مراکز جمع آوری شیر و واحدهای عرضه به عمل آمده است. معاون سلامت دامپزشکی استان البرز افزود: در نتیجه این بازدیدها 325 هزار و 36 کیلوگرم فرآورده خام دامی ضبط که از این میزان 55 هزار و 719 کیلوگرم معدوم سازی شد و 272 پرونده نیز در مراجع قضایی تشکیل شد. وی اضافه کرد: همچنین 83 مورد از این پرونده ها منجر به پلمپ مرکز شد. در استان البرز 2 کشتارگاه دام سنگین و سبک و 6 کشتارگاه طیور فعال هستند. بازگشت |