Logo

صفحه اصلي > اقتصادی > نظارت های بهداشتی ویترین دامپزشکی

نظارت های بهداشتی ویترین دامپزشکی


12 خرداد 1397. نويسنده: monshi
نظارت های بهداشتی ویترین دامپزشکی




با توجه به اهمیت و تاثیر تولید خوراک دام و طیور سالم و با کیفیت، در مواد غذایی با منشا دامی تولیدی برای انسان ،نظارت بر کارخانجات تولیدی مربوطه همانند بازرسی بهداشتی از مراکز عرضه مواد پروتیینی سطح شهر ،جزو وظایف سازمان دامپزشکی کشور است .
این کارخانجات علاوه بر اینکه یک نفر کارشناس در بخش خصوصی به صورت تمام وقت حضور دارد، توسط کارشناسان بخش دولتی نیز به صورت مستمر تحت کنترل، نظارت قرار می گیرند.سعید بذرفروش مسئول بخش نظارت بر بهداشت عمومی شهرستان با بیان این که 6 کارخانه خوراک دام و طیور و 18 کارخانه تولیدی و بسته بندی مواد گوشتی در شهرستان فعالیت دارند تصريح كرد: از محصولات اولیه و تولیدی کارخانجات به صورت ماهیانه نمونه گیری و آزمایش انجام و به لحاظ کیفیت مورد ارزیابی قرار می گیرند.حسین زاده رئیس اداره دامپزشکی ساوجبلاغ گفت: تولید خوراک سالم و بهداشتی برای صنعت دام و طیور وبه تبع آن حصول تامین امنیت غذایی شهروندان از اهمیت بسیار بالای اقتصادی و بهداشتی برخوردار است.وی افزود با توجه به ایام ماه مبارک رمضان و افزایش میزان تقاضا و عرضه فرآورده‌های خام دامی، نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی بر مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی هم تشدید شد. دامپزشکی ساوجبلاغ در پی اجرای سیاست‌های سازمان دامپزشکی کشور در راستای تقویت چرخه نظارت بهداشتی بر واحدهای استحصال، تولید، فرآوری حمل وعرضه فرآورده‌های خام دامی بازرسی های خود را بر مرکز عرضه سطح شهرستان تشدید کرد. 20اکیپ‌ ثابت و سیار نظارت بهداشتی و قرنطینه‌ای در سطح شهرستان ، اقدامات و برنامه‌های مربوط به نظارت بر واحدهای عرضه فرآورده‌های خام دامی را از تاریخ 27/02/97 از ابتدای روز تا ساعات پایانی شب مورد بازرسی قرار می دهند. قابل به ذکر است در اردیبهشت ماه 97 نظارت های بهداشتی بر مراکز عرضه و کارخانجات تولیدی به تعداد 191 مورد بازدید بوده است.
بازگشت