Logo

صفحه اصلي > اقتصادی > ایده ها و تیم های برتر در تولید نوشیدنی، پاستیل، شیرینی و شکلات تجلیل شدند

ایده ها و تیم های برتر در تولید نوشیدنی، پاستیل، شیرینی و شکلات تجلیل شدند


25 مهر 1402. نويسنده: monshi


رویداد شتاب استارت‌آپی نوآوری در حوزه صنایع نوشیدنی با مشارکت مرکز آموزش علمی کاربردی عالیفرد و شرکت عالیفرد، با حضور مسئولان دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور، پارک علم و فناوری استان البرز، شرکت عالیفرد، مرکز آموزش علمی کاربردی عالیفرد و برگزار شد.
مهندس حسین بختیاری معاون فناوری پارک علم و فناوری البرز با اعلام این خبر گفت: در دومین فراخوان برگزاری رویداد شتاب استارت‌آپی نوآوری در حوزه صنایع نوشیدنی که با حمایت و همکاری پارک علم و فناوری البرز، مرکز آموزش علمی کاربردی عالیفرد و گروه صنعتی سن ایچ برگزار شد، بیش از 80 ایده و طرح به دبیرخانه رویداد ارسال شد که در نهایت 12 ایده خوب پذیرفته شد که از بین این 12 ایده نیز ایده های برتر معرفی و تجلیل شدند.مهندس بختیاری با تصریح اینکه حوزه صنایع نوشیدنی از ظرفیت های خوبی برای سرمایه گذاری برخوردار هستند گفت: ایده‌های برتر ارائه شده در مراسم اختتامیه، از سوی گروه صنعتی سن ایچ مورد حمایت و سرمایه‌گذاری قرار می گیرند.وی با اشاره به اینکه رویداد استارتاپی نوآوری در تولید نوشیدنی، پاستیل، شیرینی و شکلات هر سال با همکاری پارک علم و فناوری البرز برگزار می شود گفت: پارک علم و فناوری البرز نیز از ایده ها و طرح های برتر در قالب تسهیلات استقرار و توسعه تجاری سازی در زمینه شیرینی و شکلات و ... حمایت می کند.گفتنی است در پایان این مراسم که در هتل المپیک برگزار شد از تیم های برتر با اهدای لوح تقدیر و جوایزی تجلیل به عمل آمد.
بازگشت