صفحه اصلي > اقتصادی > تعامل اتحادیه با واحدهای تولید کننده بستر مناسبی برای ارتقاء مهارت های تخصصی قنادان است
تعامل اتحادیه با واحدهای تولید کننده بستر مناسبی برای ارتقاء مهارت های تخصصی قنادان است10 آبان 1402. نويسنده: monshi |
هیات مدیره اتحادیه های صنف قنادان کرج و تهران با همراهی جمعی از متصدیان واحدهای صنفی قنادی ، به دعوت شرکت گلنان پوراتوس ، در دفتر مرکزی این شرکت حضور یافته و با آخرین دستاوردهای متخصصان این شرکت در حوزه نان های حجیم،شکلات و مواد اولیه شیرینی ها آشنا شدند. سپیدار نیوز- احسان فلاحت پیشه/ علی رجب زاده،رئیس اتحادیه صنف قنادان کرج در جریان این گردهمایی آموزشی گفت:ارتباط و تعامل میان تشکل های صنفی با مدیران کارخانجات و مجموعه های تولیدی،فرصت مناسبی را جهت برگزاری نشست های آموزشی با هدف افزایش معلومات و مهارت های تخصصی فعالان صنفی ایجاد می کند.وی افزود:این همایش آموزشی به دعوت شرکت گلنان پوراتوس و با هماهنگی اتحادیه های قنادان کرج و تهران برگزار شد و طی آن آخرین دستاوردهای کارشناسان صنعت نان های حجیم و شکلات و دیگر فعالیت های این شرکت به استحضار حاضران رسید.رجب زاده ضمن تشکر از همکاری های ارزشمند مدیریت شرکت گلنان پوراتوس و سالها تلاش بی وقفه ی این شرکت در جهت تولید محصولات غذایی سالم و با کیفیت خاطر نشان کرد:برنامه ریزی صحیح منطبق با استانداردهای روز جهان و تلاش برای افزایش بهره وری و حفظ سرمایه های ملی،همچنین حرکت در مسیر سلامت عمومی از طریق مصرف محصولاتی با ارزش غذایی بالا متناسب با ذائقه مردم ایران، از جمله برنامه های هدفمند و با ارزش مدیریت و کارکنان پر تلاش شرکت گلنان پوراتوس است که جا دارد در همین فرصت از همت والا و ارزشمند تمامی عزیزان قدردانی کنم.وی افزود:هیات مدیره اتحادیه صنف قنادان کرج با جدیت پیگیر برگزاری برنامه های آموزشی هدفمند از طریق تعامل و همکاری با مدیران بخش های تولیدی خصوصی در استان البرز و دیگر استان های کشورمان هستیم و امیدواریم زمینه های همکاری های مشترک میان اصناف و بخش های خصوصی روزبه روز گسترده و تقویت شود. بازگشت |