صفحه اصلي > اقتصادی > استفاده از ظرفیتهای علمی عامل اصلی تامین امنیت غذایی است
استفاده از ظرفیتهای علمی عامل اصلی تامین امنیت غذایی است19 آذر 1403. نويسنده: monshi |
وزیر جهادکشاورزی گفت: شناسایی و استفاده بهینه از ظرفیت های علمی، عامل اصلی برای ارتقای سطح کیفی محصولات و تامین امنیت غذایی است که باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد. ، « غلامرضا نوری قزلجه» در جمع رییس و اعضای هیات رییسه دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران(مستقر در کرج) افزود: نقش مراکز علمی و دانشگاهی به ویژه دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی در تحقق این اصل، بسیار مهم و قابل توجه است.وی با تاکید بر ضرورت تجاری سازی ظرفیت های علمی بخش کشاورزی، تصریح کرد: با وجود مشکلاتی همچون ناترازی بخش انرژی، تغییر اقلیم و فرسایش خاک، بهره مندی از دانش بومی و ظرفیت های علمی موجب ارتقا چشمگیر میزان بهره وری در بخش کشاورزی خواهد شد.نوری قزلجه با اشاره به وجود ۲ میلیارد متر مکعب آب شیرین در جنوب کشور که از دسترس خارج می شود، گفت: این مقدار آب را با مدیریت درست می توانیم صرف تولید محصولات گرمسیری کنیم، محصولی که سالانه یک میلیارد دلار برای آن هزینه می شود.وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه کمتر از ۲ درصد بذور کشاورزی موردنیاز کشور وارداتی است، اظهار کرد: بیشترین میزان بذور وارداتی در بخش سبزی و صیفی است. بازگشت |