صفحه اصلي > اقتصادی > اولویت کشتار مرغ تخمگذار پایان دوره/ کاهش هزینه تولید درالبرز
اولویت کشتار مرغ تخمگذار پایان دوره/ کاهش هزینه تولید درالبرزامروز, 14:41. نويسنده: monshi |
مدیرکل دامپزشکی البرز با اشاره به اولویتدهی به کشتار مرغهای تخمگذار پایان دوره این استان گفت: این مهم گام بزرگی در جهت حمایت از تولید داخلی و کاهش هزینههای تولید است. دکتر" علیرضا جمالی اظهار کرد: این اقدامات در جهت بهبود فرآیند کشتار، کاهش هزینههای تولید و حمایت از مرغداران تخمگذار استان البرز انجام شده است. حمایت همهجانبه از تولیدکنندگان مرغ تخمگذار استان البرز مورد تاکید بوده و هدف اصلی ، تسهیل فرآیند کشتار پایان دوره و رفع موانع پیشروی مرغداران تخمگذار است.وی بیان کرد: کشتارگاههای استان البرز با اولویت واحدهای مرغ تخمگذار البرز، عملیات کشتار را انجام داده و از پذیرش مرغهای خارج از استان تا اطلاع ثانوی جلوگیری به عمل آورند. این تصمیم در راستای حمایت از تولیدکنندگان داخلی و تسهیل فرآیند کشتار پایان دوره مرغداریهای تخمگذار استان اتخاذ شده است.جمالی، احداث خط ۲ کشتار در یکی از کشتارگاههای استان البرز را مورد تاکید قرار داد و گفت : مقرر شد تا مهرماه سال آینده، نسبت به نصب دستگاه تخلیه اندرونه اتوماتیک اقدام شود تا ظرفیت و کیفیت کشتار افزایش یابد. سال گذشته ۲۱ میلیون و ۷۹۵ هزارو ۸۹۵قطعه طیور پس از ذبح بهداشتی در اختیار مصرف کنندگان قرار گرفت. مدیرکل دامپزشکی البرز ادامه داد: سال گذشته ۱۲۵ هزار و ۳۸۲ راس دام سنگین و سبک در کشتارگاههای دام استان کشتار و پس از طی فرایند نظارت بهداشتی دامپزشکی وارد چرخه مصرف شد. وی یادآورشد که همچنین دراین مدت ۹۳ هزار و ۳۵ مورد بازدید طی این مدت از مراکز عرضه مواد غذایی و فرآورده های خام دامی در استان البرز انجام شد که کارشناسان دامپزشکی یک هزارو ۳۱۵ مورد تخلف بهداشتی را ثبت و گزارش کردند.جمالی گفت: صاحبان ۲۱۶ واحد عرضه مواد غذایی و فرآوردههای خام دامی این استان طی سال گذشته به علت رعایت نکردن اصول بهداشتی به دستگاه قضایی معرفی شده و ۱۹۱ هزار و ۸۷۲ کیلوگرم فرآورده خام دامی ضبط شد و بعد از آزمایشات لازمه و دستور قضایی تعیین و تکلیف شد.مدیر کل دامپزشکی البرز گفت: با توجه به بازدیدهای مستمر توسط بازرسان دامپزشکی ، شهروندان در هنگام خرید فرآورده های خام دامی به برچسب مشخصات (تاریخ تولید و انقضاء) و مهر دامپزشکی دقت نمایند و هر گونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه فرآورده های خام دامی را از طریق تماس با سامانه اطلاعرسانی ۱۵۱۲ به اداره کل دامپزشکی جهت پیگیری کارشناسان دامپزشکی اطلاع رسانی کنند. بازگشت |