Logo

صفحه اصلي > اقتصادی > مرتضی زینالی معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهادکشاورزی استان البرز شد

مرتضی زینالی معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهادکشاورزی استان البرز شد


امروز, 09:05. نويسنده: monshi


با حکم رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان البرز، مرتضی زینالی به عنوان سرپرست معاونت برنامه‌ریزی و امور اقتصادی این سازمان منصوب و از خدمات ایرج الماسی مالمیر معاون پیشین تجلیل به عمل آمد.
مراسم تکریم و معارفه معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان البرز، در محل سالن جلسات ساختمان شماره یک سازمان جهاد کشاورزی استان البرز، برگزار شد.
عبدالرضا بازدار رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان البرز، در این مراسم با تأکید بر اهمیت داده‌های آماری در تصمیم‌گیری‌های کلان، گفت: مبنای هرگونه برنامه‌ریزی اصولی و هدفمند، دسترسی به آمار و اطلاعات صحیح، دقیق و به‌روز است و در این راستا باید زیرساخت‌های لازم به‌صورت جدی تقویت و توسعه یابد. وی افزود: برنامه‌ریزی مؤثر نیازمند آمار و اطلاعات دقیق است و لازم است پیگیری جدی اعتبارات طرح‌های بخش کشاورزی از سازمان برنامه و بودجه در دستور کار قرار گیرد.وی خاطرنشان کرد: حمایت از سرمایه‌گذاران، تسهیل در فرآیند صدور مجوزها، واگذاری زمین و ارائه تسهیلات به واحدهای تولیدی باید در اولویت‌های این حوزه قرار گیرد.بازدار در ادامه افزود: مدیریت سازمان جهاد کشاورزی بعنوان یکی از اساسی ترین تشکیلات دولتی نقش بسیار مهمی دراقتصاد استان برعهده دارد که بخش قابل ملاحظه ای از جمعیت این استان از طریق کشاورزی و دامپروری امرار معاش می نمایند و به همین جهت باید رویکرد ما به بخش کشاورزی درآمد زا بودن و اقتصادی بودن تولید و ایجاد اشتغال باشد . در ادامه ایرج الماسی مالمیر معاون سابق برنامه ریزی و اموراقتصادی سازمان، به گزارشی از عملکرد این معاونت در دوران معاونت خود در سازمان جهاد کشاورزی استان البرز پرداخت.شایان ذکر است ؛ در انتهای این مراسم ضمن تقدیر از زحمات ایرج الماسی مالمیر که به عنوان سرپرست معاونت برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهادکشاورزی استان تهران منصوب گردیده؛ با حکم رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان البرز، مرتضی زینالی بعنوان سرپرست جدید معاونت برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان منصوب شد.


بازگشت