Logo

صفحه اصلي > اقتصادی > 451 میلیون تومان طی 5سال گذشته،خسارت در حوادث طبیعی پرداخت کرده است

451 میلیون تومان طی 5سال گذشته،خسارت در حوادث طبیعی پرداخت کرده است


امروز, 11:03. نويسنده: monshi


مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان البرز گفت: طی 5سال گذشته،صندوق تامین خسارت های بدنی استان البرز،451 میلیون تومان خسارت در حوادث طبیعی پرداخت کرده است.
،فرزین بهنامی فر مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان البرز با اشاره به روند شکل گیری صندوق تامین خسارت های بدنی ،بیان کرد: صندوق تامین خسارتهای بدنی بموجب قانون تاسیس در سال 1399 تشکیل و نسبت به پرداخت خساراتی که در نتیجه حوادث طبیعی از قبیل: سیل،زلزله، صاعقه، رانش زمین ، بارش برف های سنگین، طوفان، رانش کوه و سونامی برای واحدهای مسکونی ایجاد شده اند؛ اقدام می نماید.بهنامی فر گفت: طی هماهنگی های بعمل آمده میان صندوق تامین خسارت های بدنی، مدیریت بحران و بنیاد مسکن استان البرز مقرر گردیده در حوادث طبیعی ،مدیریت بحران استان نسبت به ثبت خسارات وارده به واحدهای مسکونی طی 48 ساعت اقدام نموده و ارزیابان بنیاد مسکن نیز تا 5 روز کاری فرصت دارند تا در محل حادثه حاضر شده و نسبت به ارزیابی و برآورد خسارات وارده به محل مسکونی و ثبت آن در سامانه صندوق تامین خسارت های بدنی استان البرز اقدام و صندوق مذکور نیز متعهد می شود ظرف مدت 10 روز ،مبلغ اعلام شده بابت خسارت وارده را پرداخت کند.وی به نقش اطلاع رسانی به فرمانداران شهرستانها، بخشداران و دهیاران درخصوص روند پرداخت خسارات وارده ناشی از 8 حادثه طبیعی توسط صندوق مذکور تاکید کرد.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان البرز خاطرنشان ساخت: بنابر گزارش اعلامی از اداره برق استان البرز، یک میلیون و 413 هزار و 241 مشترک خانگی در این استان هستند که مشمول بیمه همگانی بوده و دولت نیز معادل آن را جهت جبران خسارت به حساب صندوق واریز می نماید.
بازگشت