Logo

صفحه اصلي > اقتصادی > نسخه عملیاتی البرز برای احیای واحدهای صنعتی آسیب‌دیده

نسخه عملیاتی البرز برای احیای واحدهای صنعتی آسیب‌دیده


31 اردیبهشت 1405. نويسنده: monshi


دکتر محمد انصاری، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان البرز، از صدور دستورات مؤکد استاندار البرز برای بازگشت فوری واحدهای صنعتی آسیب‌دیده به چرخه تولید خبر داد.
دکتر محمد انصاری در حاشیه جلسه ویژه بررسی وضعیت واحدهای تولیدی استان که با حضور دکتر عبدالهی، استاندار البرز برگزار شد، اظهار داشت: در این نشست تخصصی، وضعیت واحدهای صنعتی که در جریان آسیب‌های اخیر دچار خسارت صددرصدی شده‌اند، مورد واکاوی دقیق قرار گرفت و برای تسریع در بازگشت آن‌ها به مدار فعالیت، تصمیمات راهبردی اتخاذ شد.
آسیب ۱۰۰۰ واحد صنفی و صنعتی در جنگ تحمیلی اخیر
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان البرز با تشریح ابعاد خسارات وارده گفت: متأسفانه در جنگ تحمیلی اخیر، بالغ بر ۱۰۰۰ واحد صنفی و صنعتی در استان دچار خسارت شده‌اند که از این میان، ۱۹ واحد به‌طور کامل (صددرصد) آسیب دیده‌اند که رفع موانع آن‌ها در حوزه‌های بانکی، مالیاتی و تأمین اجتماعی در اولویت نخست مدیریت استان قرار دارد.
دستورات مؤکد استاندار برای رفع موانع تولید
انصاری افزود: استاندار البرز در این جلسه با تأکید بر لزوم حمایت از تولیدکنندگان آسیب‌دیده، دستورات ویژه‌ای را جهت رفع فوری موانع بانکی، مالیاتی و تأمین اجتماعی صادر کرد تا بستر برای احیای سریع این واحدها فراهم شود.
کارنامه ۶۰ روزه کارگروه تسهیل؛ ۸۰ درصد موفقیت در اجرا
مدیرکل صمت البرز در بخش دیگری از سخنان خود با ارائه گزارشی از عملکرد ۶۰ روزه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان بیان داشت: طی ۲۱ جلسه برگزار شده، مجموعاً ۲۰۶ مصوبه جهت گره‌گشایی از مشکلات صنعتگران استان تصویب شده است.وی ادامه داد: خوشبختانه با پیگیری‌های مستمر، ۱۶۵ مصوبه معادل ۸۰ درصد از این موارد به‌طور کامل اجرایی شده و ۴۱ مصوبه (۲۰ درصد) نیز در حال طی کردن مراحل نهایی اجراست.دکتر انصاری خاطرنشان کرد: تمرکز اصلی این مصوبات بر رفع چالش‌های تولید بوده است؛ به‌طوری که ۹۹ مصوبه (۴۸ درصد) به مسائل بانکی، ۳۳ مصوبه (۱۶ درصد) به امور مالیاتی و ۲۶ مصوبه (۱۲.۶ درصد) به حوزه تأمین اجتماعی اختصاص یافته است.وی در پایان تأکید کرد: مجموعه صمت استان با تمام توان و تا زمان بازگشت آخرین واحد آسیب‌دیده به مدار تولید، در کنار فعالان اقتصادی خواهد ماند.


بازگشت