صفحه اصلي > اقتصادی > شیر تولیدی در استان البرز از سلامت کامل برخوردار است
شیر تولیدی در استان البرز از سلامت کامل برخوردار است31 خرداد 1391. نويسنده: monshi |
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان البرز گفت: با استفاده از تجهیزات پیشرفته در واحدهای صنعتی فعال، شیر تولید شده در استان البرز از نظر کیفی از سلامت کامل برخوردار است. علیاصغر منصورخاکی اظهار داشت: در استان البرز چندین واحد تولیدی در عرصه شیر و لبنیات فعال هستند که تامین بخش مهمی از نیاز به این محصولات را تامین میکنند. وی تصریح کرد: از سوی دیگر توجه ویژهای بر کیفیت محصولات لبنی تولید شده در استان البرز به ویژه شیر وجود دارد که در کنار استفاده از تجهیزات پیشرفته و نظارتهای مداوم، موجب تولید شیر سالم در البرز شده است. افزایش تولید شیر در البرز به 400 هزار تن در سال رئیس سازمان جهادکشاورزی استان البرز در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برنامهریزی صورت گرفته برای افزایش تولید محصولات لبنی از جمله شیر در این استان گفت: در سال گذشته تولید شیر استان البرز به 350 هزار تن افزایش یافت. منصورخاکی افزود: با اجرای برنامههای حمایتی پیشبینی میشود که میزان شیر تولیدی در البرز در پایان سال 91 به بیش از 400 هزار تن افزایش یابد. وی با اشاره به فعال بودن چندین واحد صنعتی تولید لبنیات در البرز اظهار داشت: با انجام حمایتهای لازم از واحدهای فوق و همچنین در نظر گرفتن تسهیلات دولتی و مالی، به دنبال دستیابی به هدف افزایش تولید محصولات لبنی به ویژه شیر در البرز هستیم. منصورخاکی در پایان تاکید کرد: این تسهیلات در قالبهای مختلف به صنعتگران ارائه شده و با رایزنیهای صورت گرفته و برنامهریزی انجام شده، تا پایان سال میزان تسهیلات فوق را افزایش خواهیم داد. منبع: خبرگزاری فارس بازگشت |