Logo

صفحه اصلي > اجتماعی > سومین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذا برگزار گردید

سومین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذا برگزار گردید


18 مرداد 1391. نويسنده: monshi
سومین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذا برگزار گردید

سپیدار آنلاین: ناصر رجبی در سومین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذا که صبح امروز مورخ 91/5/18 در سالن شهید رجایی برگزار شد گفت: در فصل تابستان احتمال ابتلا به بیماریهای روده ای(التور) بیشتر است لذا مردم عزیز استان باید دقت بیشتری در شستشوی سبزیجات و مصرف آب شرب به خرج دهند.
وی افزود: شایع ترین علت آلودگی آب در روستاها شکستگی لوله هاست که باید بررسی شود پس از شکستگی لوله مراحل تعمیر و تعویض آن با سرعت ویژه ای انجام پذیرد و روستاییان عزیز باید حتی الامکان از وقوع این مورد پیشگیری نمایند. رجبی در ادامه سخنانش گفت: در لیالی پربرکت قدر تجمع مردم در مساجد و اماکن مذهبی بیشتر است لذا مردم باید از بهداشتی بودن نذورات بویژه نذوراتی که در ان سبزی وجود دارد اطمینان حاصل کنند و سرویسهای بهداشتی مساجد هم باید در دوره های زمانی متناوب ضدعفونی و نظافت گردد که سلامت مردم به خطر نیفتد. وی تاکید کرد: باید بررسی شود که تمام کسانی که با پذیرایی و توزیع غذا مثلا در بوفه های مدارس و اغذیه فروشی ها و دکه های غذای فوری مشغول بکار هستند، کارت سلامت داشته باشند و هر 6 ماه یکبار صحت کارت خود را تجدید کنند. همچنین در اینجلسه خانم دکتر امامی سرپرست معاونت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی استان گزارشی را مبنی بر عوامل شیوع بیماری روده ای و تعداد مبتلایان مراجعه کننده ارائه داد. لازم به ذکر است در این جلسه مدیران دستگاه های اجرایی استان از جمله قائم مقام وزیر و رئیس دانشگاه علوم پزشکی، فرماندار کرج و نماینده آبفای روستایی حضور داشتند.
بازگشت