Logo

صفحه اصلي > اجتماعی > تأمین امنیت غذایی راهکار مقابله با دشمنان

تأمین امنیت غذایی راهکار مقابله با دشمنان


3 تیر 1393. نويسنده: monshi
تأمین امنیت غذایی راهکار مقابله با دشمنان


‌نماینده‌ی ولی‌فقیه در جهاد کشاورزی استان البرز گفت: خوداتکایی و تأمین امنیت غذایی جامعه، هم‌چون سدی محکم راه را بر نفوذ و دخالت بیگانانگان می‌بندد.
حجت الاسلام والمسلمین «علی ارجمند» در مراسم جشن برداشت گندم، با حضور مدیر کل جهاد کشاورزی استان البرز، فرماندار نظرآباد و جمعی از کشاورزان نمونه‌ی استان در شهرستان نظرآباد اظهار کرد: تأمین امنیت غذایی و خوداتکایی از بارزترین راهکارهای مبارزه با دشمنان است و هم‌چون سدی محکم راه را بر سلطه‌ی بیگانگان می‌بندد. وی افزود: امام خمینی(ره) پس از پیروزی انقلاب بر توسعه‌ی بخش کشاورزی تأکید بسیار داشتند و همواره از کشاورزان بعنوان سردمداران جبهه‌ی تأمین امنیت غذایی کشور یاد می‌کردند.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: امروز دشمنان برای نابودی نظام جمهوری اسلامی ایران تلاش فراوان می‌کنند از این‌رو مسئولان بخش‌های مختلف از جمله بخش کشاورزی وظیفه دارند که با همه‌ی توان از دستآوردهای انقلاب محافظت کنند. وی ادامه داد: مجریان و متولیان امر کشاورزی باید سعی کنند تا با حفظ روحیه‌ی جهادی خود در راستای ارتقاء و توسعه‌ی بخش کشاورزی گام بردارند و از مدیریت جهادی برای پیشبرد اهداف کشاورزی استفاده کنند. وی با اشاره به این که مدیریت جهادی برگرفته از مدیریت اسلامی و با هدف نزدیک شدن به خدا و خدمت به بندگان او است، ادامه داد: انجام کار به شیوه‌ی مناسب و ارزشمند و کسب رضای خدا و اجر معنوی پیش از پاداش دنیوی از اهداف این نوع مدیریت است که سبب رضایت درونی فرد نیز می‌شود. نماینده‌ی ولی‌فقیه در جهاد کشاورزی استان البرز گفت: همه‌ی کارکنان این مجموعه بزرگ باید در سایه‌ی تعامل، همدلی در انجام وظایف خطیر خود در حوزه‌ی تولید و خودکفایی محصولات کشاورزی بیش از پیش تلاش کنند و با برنامه‌ریزی امکان تحقق توسعه‌ی این بخش مهم را عملی‌تر کنند. این مقام مسئول با اشاره به رعایت استانداردهای کشاورزی گفت: کشاورزان در تولید محصولات تنها نباید کمیت را مد نظر قرار دهند و به کیفیت محصولات تولیدی نیز توجه داشته باشند.
وی افزایش بیماری در جهان امروز را ناشی از رعایت نکردن استاندارد در تولید محصولات کشاورزی و غذایی دانست و افزود: باید فرهنگ تولید محصول سالم در میان کشاورزان نهادینه شود. ارجمند خاطرنشان کرد: تولید محصولات کشاورزی سالم توسط کشاورزان سلامت جامعه را تضمین می‌کند و جامعه‌ای که از سلامت کافی برخوردار باشد مسیر توسعه و ترقی را سریع‌تر طی می‌کند.

بازگشت