صفحه اصلي > اجتماعی > 305 کارگاه تولید وتوزیع مواد غذایی درالبرزبازرسی بهداشتی شد
305 کارگاه تولید وتوزیع مواد غذایی درالبرزبازرسی بهداشتی شد18 تیر 1393. نويسنده: monshi |
مسوول بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشت درمانی استان البرز گفت:بازرسان بهداشت استان البرز از ابتدای ماه مبارک رمضان تاکنون 305 مورد بازرسی از مراکز تولید و توزیع زولبیا و بامیه و آش و حلیم دراین استان انجام شده است. ˈجعفرصالحی افزود: درماه مبارک نظارت و بازرسی ها از مراکز تولید و توزیع مواد غذایی با حساسیت بیشتری دنبال می شود. وی با اشاره به اینکه از ابتدای ایام روزه داری تاکنون ، سه کارگاه تولید غیربهداشتی زولبیا و بامیه در البرز پلمپ شده است ، اظهار کرد: این کارگاه ها به دلیل نداشتن مجوز قانونی و عدم رعایت نکات بهداشتی تعطیل شدند. به گفته صالحی، دراین مدت 310 کیلوگرم زولبیا و بامیه غیر بهداشتی نیز توسط بازرسان بهداشت محیط درالبرز معدوم شد. وی ادامه داد: تقاضای زیاد مردم در ماه مبارک رمضان برای خرید زولبیا و بامیه موجب شده که برخی افراد سودجو بدون رعایت مسایل بهداشتی نسبت به ارایه این گونه شیرینی اقدام کنند که تهدیدی برای سلامت مصرف کنندگان است. صالحی تاکید کرد: مردم باید از خریداری زولبیا و بامیه و شیرینی های دیگر از دستفروش ها و مراکزی که مجوز تهیه و توزیع این ماده غذایی را ندارند، خودداری کنند. وی با اشاره به اینکه در هنگام خرید مردم باید به رنگ و شکل زولبیا و بامیه دقت کنند افزود: رنگ این نوع شیرینی ها نباید تیره و کدر باشد. وی یادآور شد: بازرسان بهداشت محیط ازآغاز ماه مبارک رمضان تاکنون 366 مورد بازدید از مساجد، تکایا، حسینیه ها و اماکن متبرکه انجام داده اند. بازگشت |