صفحه اصلي > اجتماعی > نبود نظارت برمواد غذایی درپوشش مشاغل خانگی سلامت مردم راتهدید می کند
نبود نظارت برمواد غذایی درپوشش مشاغل خانگی سلامت مردم راتهدید می کند25 مرداد 1393. نويسنده: monshi |
مدیر نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان البرزگفت: نبود نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی در پوشش مشاغل خانگی، سلامت مصرف کنندگان را تهدید می کند. ˈˈافشین افشارˈافزود: در اجرای قانون ساماندهی وحمایت دولت از مشاغل خانگی برای ایجاد اشتغال زایی مجوزهای تولید محصولات مختلف از جمله مواد غذایی و بهداشتی صادر شده است. وی اظهار کرد:صدور این مجوزها در شرایطی انجام پذیرفت که متاسفانه تاکنون برای نظارت بر این مشاغل هیچ گونه برنامه خاصی تدارک دیده نشده است. افشار خاطرنشان کرد:طی یک سال اخیر 31 شغل خانگی با مجوز قانونی در البرز فعالشده اند که بخشی از این مشاغل تولید محصولات غذایی و بهداشتی شامل می شود. وی افزود:در سال جاری از بین مشاغل مورد اشاره مجوز تولید برای پنج شغل خانگی تمدید شده است. وی با ذکر این نکته که نبود نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی به معنای تهدید جدی بر سلامت مصرف کنندگان تلقی می شود، اضافه کرد: این مشاغل یا باید تعطیل شوند یا اینکه برای نظارت بر آنها چاره اندیشی شود. افشار ادامه داد: این درحالی است که صنایع غذایی استان تحت نظارت کامل و با دارا بودن استاندارهای تعیین شده از جمله GMP( روش های بهینه تولید به منظور بالا بردن کیفیت و اطمینان از کارآیی فرآورده )انواع محصولات خود را تولید می کنند. وی گفت: قانون ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی قانون مصوب دولت بوده و مانیز با اجرای آن هیچ منعی نداشته فقط پیشنهاد ما برای حفظ سلامت مردم حذف تولید مواد غذایی در این قانون است. درادامه ˈمحمد باقر رضوی تقویˈ عضو کارگروه تولید اتاق بازرگانی البرز نیز با اشاره اینکه مسایلی که سلامت و گرفتاری مردم را به خطر می اندازد باید جلوی ان گرفته شود افزود:اگر این افراد قصد تولید دارند می توانند با برنامه و طرح از ظرفیت خالی واحدهای تولیدی بهره مند شده و سرمایه گذاری های لازم را انجام دهند. وی خاطرنشان کرد:استان البرز با دارا بودن 700 واحد تولید مواد غذایی در این زمینه ،یک قطب صنعتی مهم کشور تلقی می شود. بازگشت |