Logo

صفحه اصلي > اجتماعی > بسیجی در هیچ یک از دسته بندی های مادی و متعارف جای نمی گیرد

بسیجی در هیچ یک از دسته بندی های مادی و متعارف جای نمی گیرد


1 آذر 1393. نويسنده: monshi
بسیجی در هیچ یک از دسته بندی های مادی و متعارف جای نمی گیرد


فرمانده سپاه امام حسن مجتبی(ع) استان البرز با اشاره به ویژگی های تفکر بسیجی گفت: بسیجی کسی است که در هیچ یک از دسته‌بندی‌های مادی و متعارف قرار نمی‌گیرد و به هیچ حزب و زمان، مکان،‌ طایفه، صنف به خصوص و هر دسته‌بندی دیگری تعلق ندارد.
سردار علی استاد حسینی سخنران پش از خطبه های نماز جمعه کرج با اشاره به نقش تاثیرگذار بسیج در برهه های مختلف تاریخی کشور اظهار داشت: واژه بسیج به لطف امام(ره) تنها در لغت نامه ها و دایره المعارف های انقلاب اسلامی یافت می شود. بسیجی هدف غایی بسیار والایی دارد که او را در جایگاهی بلندمرتبه قرارداده است. او می جنگد چون دستور خداوند، جهاد است و صلح می‌کند چون اراده خدا بر آن قرار دارد. این است که به بسیجی روح و نشاط می‌دهد و او را تا ردیف اولیای الهی ارتقا می‌بخشد.
وی گفت: بسیجی مفهومی کلی‌تر از رزمنده است زیرا مراتب بندگی فقط در جنگ نیست که تبلور می‌یابد بلکه در تمام شئون زندگی بشری عینیت دارد. بسیجی کسی است که در هیچ یک از دسته‌بندی‌های مادی و متعارف قرار نمی‌گیرد. نه متعلق به حزب است و نه متعلق به زمان، مکان،‌طایفه، صنف بخصوصی و نه هر دسته‌بندی دیگر. زیرا بسیجی یار امام است و بسیجی عبد خداست وانسانی از تبار ابراهیم(ع) که اسماعیل‌وار، مصمم و عاشقانه به مسلخ عشق می‌رود؛ راه حق می‌جوید و سالک همیشه کوی دوست است.
سردار استاد حسینی در ادامه به ویژگی های تفکر بسیجی اشاره کرد و گفت: این واژه به یک معنا همان اندیشه واعتقادی است که شریف‌ترین فرزندان امام آن را آگاهانه برگزیدند و تمام فکر و خلق و خوی و عمل خود را با آن میزان، تنظیم کردند تا آنجا که انسان‌های دیگری شدند. به معنای دیگر تفکر بسیجی به تمام و کمال، همان اندیشه و اعتقاد کامل به اسلام ناب محمدی(ص) است یعنی بی‌اسلام ناب، بسیجی نتوان شد و بی‌تفکر بسیجی، اسلام، اسلام محمدی نخواهد بود. بنابراین تفکر بسیجی، تعبیری بدیع از مکتب اسلام و آئین الهی تشیع است. وی افزود: این تفکر ویژگی‌هایی دارد که همان شاخصه‌های اسلام ناب محمدی(ص) و شاخصه‌های اسلام علوی و اسلام زهرایی و اسلام عاشورایی حسینی و زینبی است. بارزترین نمونه تفکر بسیجی در مهمترین حادثه انقلاب اسلامی یعنی دفاع مقدس بود. وی پیوند و بیعت با ولایت، ایمان و اخلاص، آزادگی در بندگی و اطاعت آگاهانه را از جمله ویژگی تفکر بسیجی برشمرد و گفت: بدون تردید اطاعت و فرمانبرداری آگاهانه در تفکر بسیجی جایگاه منحصر به فردی را به خود اختصاص می‌دهد زیرا در تفکر بسیجی عنایت نهایی برای انسان، کسب رضایت معبود است و چنین غایتی جز با فرمانبرداری مطلق از اوامر الهی که همانا عمل به تکلیف معین شده از سوی امام و ولی فقیه در زمان غیبت است، حاصل نمی‌شود. استاد حسینی ادامه داد: از مهمترین ویژگی‌های تفکر بسیجی عدالتخواهی همه جانبه بوده و در همه ابعاد اجتماعی، حقوقی، اقتصادی، سیاسی و اخلاقی این رفتار نمایان است. بسیجی تفسیر عدالت علی(ع) است که به قیمت تمام جهان حاضر نیست به قدر گرفتن پوست جویی از دهان مورچه‌ای به کسی ستم کند اگرچه آن کس دشمن او باشد. فرمانده سپاه امام حسن مجتبی(ع) استان البرز ظلم‌ستیزی، شهادت طلبی عاشقانه، ایثارگری کریمانه و زهد و قناعت را از دیگر ویژگی های این تفکر دانست و گفت: در تفکر بسیجی ایثارگری معنای گسترده‌تری دارد و آن از خودگذشتگی است به تمام معنا. همه چیز برای رضای خداوند در طبق اخلاص گذاشته می‌شود. وی تصریح کرد: تفکر بسیجی یعنی عزم راسخ مبارزه و این عزم همان‌طور که امام بسیجیان فرمودند با رفاه طلبی و راحت‌طلبی هرگز سرسازش ندارد. استاد حسینی گفت: اصولا آنچه بوی تکبر و خودبینی می‌دهد هزاران سال از فرهنگ متعالی بسیج و تفکر بسیجی فاصله دارد زیرا بسیجی پیش از هر چیز همه سدهای منیت و خودبینی را در هم شکسته است او در میان اسمای الهی محو و در میان بندگان خدا ناشناس است. وی گفت: تفکر بسیجی محرک مقدسی است که همواره بهترین‌ها را مشتاقانه به سوی سهمگین‌ترین میدان‌های مبارزه و نبرد سوق می‌دهد. شهیدان گرانقدری نظیر چمران، خرازی، حاج همت، باقری، باکری‌ها، میثمی، چراغی، کریمی، بروجردی، شفیع‌زاده، زین‌الدین و... الواح زرین دفتر عشق و شهادت و مکتب تفکر بسیجی هستند. سردار استاد حسینی در پایان اظهار داشت: صلابت و کوبندگی و ابتکار و خلاقیت، عزت نفس، گمنامی و دوری از شهرت طلبی، مدیریت و تدبیر شایسته، غیرت و جوانمردی، تعهد و وفاداری، صبر و پایداری، ترحم و نوع‌دوستی حتی با دشمنان، عبادت و استغاثه به درگاه خداوند، تکبر در برابر استکبار و ... نیز همگی در فرهنگ و تفکر بسیجی از درخشندگی خاصی برخوردارند.


بازگشت