Logo

صفحه اصلي > اجتماعی > البرز از نظر تجهیزات آزمایشگاهی در کشور مقام دوم را دارد

البرز از نظر تجهیزات آزمایشگاهی در کشور مقام دوم را دارد


24 خرداد 1394. نويسنده: monshi
البرز از نظر تجهیزات آزمایشگاهی در کشور مقام دوم را دارد


معاون پژوهشی پژوهشگاه مواد و انرژی ایران گفت: استان البرز از نظر تجهیزات آزمایشگاهی در کشور مقام دوم را دارد.
یحیی پالیزدار در کارگروه شبکه آزمایشگاهی که ظهر امروز در پژوهشگاه مواد و انژی ایران واقع در کرج برگزار شد، اظهار کرد: وزارت علوم و تحقیقات این شبکه آزمایشگاهی راه اندازی کرده است. یحیی پالیزدار گفت: این شبکه ها می توانند خدمات آزمایشگاهی را به جاهای مختلف کشور ارسال کرده و با یکدیگر تبادل اطلاعات کنند. وی افزود: در همه استان ها کارگروه شبکه آزمایشگاهی تشکیل شده و پژوهشگاه مواد و انرژی ایران به عنوان سرگروه این کارگروه ها انتخاب شده است. پالیزدار با اشاره به کارکردهای این کارگروه افزود: این کارگروه ها باعث به وجود آمدن انسجام بین شبکه های آزمایشگاهی داخل استان می شود و همچنین ظرفیت ها را شناسایی کرده و می توانند اطلاعات را به اشتراک بگذارند. وی تعمیرات و نگهداری را مهمترین مسئله در آزمایشگاه عنوان کرد و گفت: با راه اندازی این شبکه ها تکنیسین ها می توانند با هم ارتباط برقرار کرده و تعمیرات و نگهداری را به بهترین نحو انجام دهند.
اطلاعات پژوهشگاه مواد انرژی با دیگر موسسه ها به اشتراک گذاشته می شود
این مسئول اضافه کرد: اتفاقات جدیدی در شهرک آزمایشگاهی ایران افتاده است، لجستیک، امنیت آزمایشگاه ها و استانداردهای «۱۷۰۲۵» که در آن تمامی آزمایشگاه ها باید ارتقا پیدا کنند.
معاون پژوهشی پژهشگاه مواد و انرژی گفت: از نظر تجهیزات آزمایشگاهی استان البرز در کشور مقام دوم را دارد که اگر تهران را در نظر نگیریم هیچ استانی از این همه ظرفیت آزمایشگاهی برخوردار نیست. پالیزدار گفت: در این کارگروه دستاوردهای داخل پژوهشگاه به نمایش گذاشته می شود. مجموعه آزمایشگاههای داخل پژوهشگاه مورد بازدید قرار خواهد گرفت تا بتوانیم اطلاعاتمان را با دیگر موسسه ها به اشتراک بگذاریم. وی در ادامه گفت: پژوهشگاه مواد و انرژی در سال ۱۳۵۰ به صورت یک آزمایشگاه پژوهشی به نام «مرکز خواص مواد» در دانشگاه صنعتی شریف فعالیت های خود را شروع کرد. این مسئول بیان کرد: از سال ۱۳۹۰ پژوهشگاه بر اساس مجوز شورای گسترش وزارت علوم پذیرش دانشجویان در مقطع دکتری پژوهش محور در ۱۵ رشته مختلف اخذ کرد و در حال حاضر نزدیک به ۲۰۰ دانشجو در مقاطع مختلف تحصیلات تکمیلی در پژوهشگاه مواد و انرژی مشغول تحصیل هستند. معاون پژوهشی پژوهشگاه مواد و انرژی در پایان گفت: استقرار استاندارد بین المللی ایزو «۱۷۰۲۵» در این پژوهشگاه، دبیرخانه شبکه نانو فناوری کشورهای جهان اسلام و تاسیس آزمایشگاه شناسایی آثار باستانی برخی دستاوردهای شاخص پژوهشگاه مواد و انرژی است.
بازگشت