Logo

صفحه اصلي > اجتماعی > پالایشگاه غلات زر نمونه ای از اقتصاد مقاومتي در صنعت کشور است

پالایشگاه غلات زر نمونه ای از اقتصاد مقاومتي در صنعت کشور است


6 اردیبهشت 1395. نويسنده: monshi
پالایشگاه غلات زر نمونه ای از اقتصاد مقاومتي در صنعت کشور است


رئيس آنستيتو صنعت غذاي كشور به همراه تعدادي از اساتيد دانشگاه و فعالان اين صنعت از مجموعه زر در ساوجبلاغ بازديد كرد .
دکتر هدایت حسینی ضمن تأکید بر پیشرفت قابل توجه فعالیت‌های هلدینگ زر گفت: آنچه امروز در گروه زر شاهد هستیم حاصل تیم مدیریتی توانمند و جدی است که توانسته است با مدیریتی خلاق و نوآورانه پیشرفتی غیرقابل تصور را برای مجموعه رقم زند رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای ایران ضمن اقتصاد مقاومتي خواندن فعالیتهای این گروه در حوزۀ صنعت گفت: این پالایشگاه و ظرفیت‌های بالقوه آن برگردن جامعه علمی کشور دین نهاده است و باید در مقابل فعالیت‌های فنی و صنعتی قابل توجهی که در این مجموعه صورت می گیرد حمایت‌های لازم ازطرف جامعه علمی اتفاق بیافتد.
دکتر هدایت حسینی توجه به دانش و تجربیات علمی دنیا را از دیگر شاخص‌های تضمین موفقیت این گروه صنعتی برشمرد و افزود: وجود دو مرکز علمی دانشگاه زر و مرکز دانش بنیان فرهیختگان زرنام از جمله نمودهای توجه مدیران ارشد این گروه به یافته‌های علمی روز دنیا است. وی افزود: در سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل، یکی از سیاست‌های انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای ایران تعامل هرچه بیشتر با صنعت است تا بتوانیم صنعتی مستقل و توانمند در کشورمان داشته باشیم. رئیس دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی کشور در ادامه به رسالت‌های مجموعه تحت مدیریت خود اشاره کرد و گفت: انستیتو بر اساس رسالت‌هایی که برایش تعریف شده است در راستای سلامت غذا، ارتقاء تغذیه و تعامل با صنعت وظایفی را برعهده دارد و بازدید امروز در راستای وظایف محوله صورت گرفته است. وی درخصوص دستاوردهای این بازدید تشریح کرد: در نشست با مدیران هلدینگ زر توافقات خوبی جهت همکاری با این مجموعه در زمینه برگزاری همایشهای مشترک با موضوع فرآورده‌های حاصل از فرآوری غلات، انتشارات مشترک و تبادل اعضای هیأت علمی صورت گرفت و امیدواریم بتوانیم در تعامل با این مجموعه تلاشگر، در تولید دانش این رشته از صنعت غذا، همکاری‌های خوبی داشته باشیم. دکتر حسینی افزود: براساس ظرفیت سنجی صورت گرفته در این گروه امید است در آینده بتوانیم رتبه اول تولید دانش این صنعت را در خاورمیانه و به تدریج در دنیا داشته باشیم و از پتانسیل‌های موجود در این مجموعه نهایت استفاده را ببریم. وی همچنین دربارۀ اظهارنظرهای پیرامون تولیدات صنایع غذایی گفت: حوزه مواد غذایی بسیارعلمی، فنی و کارشناسی است و اظهار نظر در این حوزه نظر کارشناسان و متخصصین خود را می طلبد. دکتر حسینی تأکید کرد: گاهی اظهارنظرهایی در فضاهای مختلف جامعه در مورد محصولات صنایع غذایی مطرح می شود که جنبه تخصصی ندارند اما یکی از مزیتهای انستیتو این است که در جمع همکاران خانواده صنعت غذا و متخصصین حوزه تغذیه و سلامت تضارب آرا صورت می گیرد و می تواند براساس واقعیات و شواهد، درحوزه سلامت مواد غذایی و نحوه درست مصرف آنها اطلاع رسانی کند. در حاشیه این بازدید رئیس انجمن صنایع غذایی کشور هم در خصوص فعالیت‌های مجموعه زر و تولیدات پالایشگاه غلات گفت: آنچه امروز در مجموعه پالایشگاه غلات زر اتفاق می افتد گامی بلند در مسیر استقلال اقتصادی، ارزآوری و جلوگیری از خروج ارز جهت واردات محصولات شیرین کننده است. دکتر عزیزی تصریح کرد: سالانه مقادیر قابل توجهی شکر وارد کشور می شود، این درحالی است که با راه اندازی پالایشگاه غلات و استحصال فروکتوز از ذرت، شیرین کننده ای در اختیار صنعت‌گران کشور قرار خواهد گرفت که نه تنها نیازهای وارداتی ما را کاهش می دهد بلکه هزینه‌های تولید صنایع زیردستی را کنترل می کند. وی خاطر نشان کرد: اظهارات غیرکارشناسانه در حوزه صنایع غذایی و محصولات آن باید جامعه علمی کشور را برآن دارد تا اذهان عمومی را با واقعیات سلامت محصولات غذایی آشنا کند. مدیرعامل هلدینگ زر نیز در جمع بازدیدکنندگان ضمن تأکید بر نگاه انسان محورانه و دانش محورانه مجموعه زر گفت: همواره در گروه زر به دنبال تولید محصولی سالم و با کیفیت بوده و هستیم و اعتقاد ما این است که با تکیه بر دانش بتوانیم این مهم را محقق کنیم و تأسیس دانشگاه زر و مرکز دانش بنیان فرهیختگان زرنام از جمله تلاش‌های ما در این راستا است. محسن امینی گفت: ما آماده‌ایم در مجموعه زر از تجربیات علمی اساتید دانشگاه‌ها و بخصوص انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای ایران در جهت ارتقاء سطح علمی و سلامت محصولات پالایشگاه استفاده کنیم و بتوانیم فرهنگ استفاده از فروکتوز به عنوان جایگزین شکر را در جامعه مطرح کنیم تا به این ترتیب به جای خروج ارز برای واردات، از طریق این صنعت ارزآوری و اشتغال پایدار را رقم بزنیم.
بازگشت