صفحه اصلي > اجتماعی > استانداردهای روش اندازه گیری «بلانکیت» در نان اصلاح شد
استانداردهای روش اندازه گیری «بلانکیت» در نان اصلاح شد22 تیر 1395. نويسنده: monshi |
مدیرکل استاندارد استان البرز گفت: روش اندازه گیری «بلانکیت» در نان مورد بررسی قرار گرفت و اصلاحیه ای بر روی این مهم اعمال شد. فتانه شکرالهی با اشاره به اینکه فعالیت های مستمر در خصوص کالا و خدماتی که مشمول استاندارد اجباری است به صورت روتین در استان البرز انجام می شود، اظهار کرد: انجام فعالیت های پژوهشی از دیگر اقداماتی است که همواره در دستور کار اداره کل استاندارد استان البرز قرار دارد. وی با بیان اینکه استان البرز از سوی سازمان ملی استاندارد مامور به اجرای طرح اندازه گیری بلانکیت در نان شده است، اطرنشان کرد: این طرح مهم به صورت پایلوت در البرز به اجرا در خواهد آمد. مدیرکل استاندارد استان البرز خاطرنشان کرد: روش اندازه گیری بلانکیت در نان مورد بررسی قرار گرفت و اصلاحیه کوچکی بر روی این مهم اعمال شد. شکرالهی با تاکید بر اینکه استاندارد اندازه گیری بلانکیت در نان اصلاح شد، تصریح کرد: این استانداردها برای اجرایی شدن به همه استان های کشور اعلام خواهد شد. وی بیان کرد: این روش با تصویب کمیته ملی به عنوان استاندارد ملی به روز شده و به استفاده عموم مردم قرار خواهد گرفت. مدیرکل استاندارد استان البرز با اشاره به اینکه بند ۲۴ سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی به افزایش پوشش استاندارد در همه تولیدات صنعتی و ترویج آن تاکید داشته است، گفت: در این راستا از سال ۹۳ تا کنون سازمان ملی استاندارد برنامه ریزی های ویژه ای را انجام داده است. وی با بیان اینکه برای افزایش پوشش استاندارد در استان البرز فعالیت های گسترده ای انجام پذیرفته است، افزود: به طور قطع این رویه ادامه دار خواهد بود.شکرالهی در خاتمه تصریح کرد: سال گذشته اداره کل استاندارد استان البرز در رده شانزدهم کشوری قرار داشت که امید است امسال به جایگاه بهتری دست پیدا کنیم. بازگشت |