Logo

صفحه اصلي > اجتماعی > شناسایی یک واحد تولیدی مواد غذایی بی‌کیفیت در استان البرز

شناسایی یک واحد تولیدی مواد غذایی بی‌کیفیت در استان البرز


29 تیر 1395. نويسنده: monshi
شناسایی یک واحد تولیدی مواد غذایی بی‌کیفیت در استان البرز


مدیرکل سازمان استاندارد استان البرز از شناسایی یک واحد تولیدی مواد غذایی بی‌کیفیت و فاقد علامت استاندارد در استان خبر داد.
فتانه شکرالهی گفت: یکی از وظایف اصلی سازمان استاندارد نظارت بر عملکرد واحدهای تولیدی و تولید کالاها و محصولات با کیفیت است. وی تصریح کرد: با توجه به اینکه تولید مواد غذایی و عرضه آن در جامعه به طور مستقیم با سلامت مردم ارتباط دارد، نظارت‌های ماموران سازمان استاندارد در این حوزه بسیار قوی‌تر از دیگر بخش‌ها است. مدیرکل سازمان استاندارد استان البرز افزود: به همین دلیل بازرسان به طور دائمی بر عرضه کالاها در بازار نظارت کرده و در کنار آن نظارت مستمری نیز بر عملکرد واحدهای تولیدی دارند. شکرالهی با بیان اینکه این سازمان تنها به صدور علامت استاندارد اکتفا نخواهد کرد، گفت: کارگاه‌ها، صنایع و تولیدی‌هایی که مجوزهای لازم را پیش از این اخذ کرده و دارای پروانه و علامت استاندارد نیز هستند به طور مرتب مورد بازرسی‌های محسوس و نامحسوس قرار می‌گیرند. وی ادامه داد: از سوی دیگر طرح‌هایی را در جهت شناسایی کارگاه‌ها و واحدهای تولیدی غیرمجاز و بدون پروانه استاندارد در دستور کار داریم و در صورت مشاهده این واحدها بلافاصله برای جلوگیری از فعالیت آنها اقدامات قاطع قانونی انجام خواهد شد. مدیرکل سازمان استاندارد استان البرز افزود: هفته گذشته گزارشی از سوی مردم به این سازمان رسید مبنی بر اینکه یک کارگاه به صورت مشکوک فعالیت دارد. شکرالهی ادامه داد: بلافاصله بازرسان به محل اعزام و متوجه شدند که در این کارگاه برخی از اقلام غذایی مانند آبلیمو، سس مایونز، رب گوجه‌فرنگی و سس گوجه فرنگی تولید می‌شود؛ این در حالی بود که واحد تولیدی فوق هیچگونه مجوزی دریافت نکرده و تولیدات آن زیر نظر سازمان استاندارد قرار نداشت. وی تصریح کرد: طبیعی است که محصولات تولید شده در این کارگاه حتی اگر کیفیت لازم را داشته باشند هم مورد تایید نیستند، لذا بلافاصله برای جلوگیری از ادامه کار آنها اقدام شد. شکرالهی در پایان گفت: از سوی دیگر پس از انجام آزمایشات تخصصی مشخص شد که محصولات این کارگاه فاقد کیفیت است.
بازگشت