Logo

صفحه اصلي > اجتماعی > معدوم سازی 41 تن انواع فراورده های خام دامی در البرز

معدوم سازی 41 تن انواع فراورده های خام دامی در البرز


22 آبان 1396. نويسنده: monshi
معدوم سازی 41 تن انواع فراورده های خام دامی در البرز


رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان البرز گفت که از ابتدای سال جاری تا پایان مهر ماه 41 تن انواع فراورده های خام دامی در این استان معدوم سازی شده است.
دکتر سید محسن ابوترابی با اشاره به اینکه از کل فراورده های معدوم شده فقط 5 تن مربوط به ماه گذشته است، افزود: در ماه گذشته بیش از 7تن فرآورده های خام دامی در سطح استان ضبط شد که از این مقدار 5 تن با نظارت کارشناسان دامپزشکی معدوم سازی شده است. وی اظهار داشت: این میزان فراورده ضبط شده در بازرسی های صورت گرفته از مراکز عرضه و توزیع فرآورده های خام دامی و مواد غذایی در استان البرز توسط کارشناسان و بازرسین دامپزشکی به دلیل تغییرات ارگانولپتیک انجام شد که این فراورده ها را برای آزمایش سلامت به آزمایشگاه ارسال کردند. ابوترابی گفت: یکی از وظایف دامپزشکی بحث نظارت بر سلامت فرآورده های خام دامی از مزرعه تا سفره بوده و بخش نظارت بر مراکز عرضه و توزیع اهمیت بالایی دارد و تمام مراکز تولید و بسته بندی این فرآورده ها با حضور مسئولین فنی دامپزشکی و ناظرین بهداشتی به صورت مرتب کنترل و رصد می شوند. وی ادامه داد: همچنین بازرسین دامپزشکی نیز به صورت دوره ای از مراکز عرضه و توزیع بازدید و نظارت های لازم را اعمال می کنند تا از ورود فرآورده های خام دامی فاسد و غیر قابل مصرف به چرخه خرید خانوارها جلوگیری بعمل آید. رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی البرز همچنین به آمار عملکرد 6 ماهه ابتدای سالجاری اشاره و گفت: در طی مدت مذکور بیش از 243 تن فرآورده های خام ضبط موقت و مقدار 36 تن انواع گوشت، مرغ و ماهی فاسد بدلیل تغییرات ارگانولپتیک و فاسد بودن معدوم سازی شده است. وی در پایان از شهروندان نیز خواست در صورت مشاهده هرگونه موارد غیر بهداشتی در واحدهای عرضه و یا فروش گوشت بدون لیبل و تاریخ تولید مراتب را با سامانه رایگان 1512 اطلاع رسانی کنند.

بازگشت