صفحه اصلي > اجتماعی > افزایش تولید روغن خوراکی
افزایش تولید روغن خوراکی24 بهمن 1397. نويسنده: monshi |
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان البرز بر لزوم افزایش تولید روغن خوراکی تأکید کرد و گفت: پیشبینی میشود در سال زراعی جاری هزار و ۴۲۰ تن کلزا در استان تولید و برداشت شود. سید مجید موسوی یکی از راهکارهای افزایش تولید روغن خوراکی در کشور و بهتبع استان را توسعه کشت کلزا برشمرد و گفت: طبق پیشبینیها در سال زراعی جاری هزار و ۴۲۰ تن کلزا در استان تولید و برداشت خواهد شد.وی با اشاره به اینکه گیاه دانه روغنی کلزا بیش از ۴۰ درصد روغن خوراکی دارد، گفت: برای افزایش سطح تولید کلزا در استان تلاش میکنیم.رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان البرز در بخش دیگری استفاده از ارقام پربازده را مهم برشمرد و گفت: برای تحقق این مهم از ارقام آزادگردهافشان و هیبرید اصلاحشده داخلی و خارجی استفاده میکنیم.موسوی با تأکید بر اینکه کشت محصول کلزا و افزایش سطح زیر کشت این محصول در دستور کار قرار دارد، گفت: مقدار کاربرد بذور هیبرید با توان تولید بالا و یکنواختی دررسیدن در سال زراعی جاری به ۵۴ درصد افزایشیافته است.وی در ادامه توسعه کشت کلزا را منوط به ایجاد انگیزه در میان کشاورزان دانست و گفت: ما باید در حوزه تولید روغن خوراکی به خودکفایی برسیم و در کنار این مهم حاصلخیزی خاک برای پایدار کردن تولید گندم از اهمیت بالایی برخوردار است.رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان البرز به افزایش مراکز خرید کلزا در سطح استان اشاره کرد و گفت: تلاش کردهایم هزینه خرید را در کوتاهترین زمان ممکن پرداخت کنیم.موسوی با تأکید بر اهمیت تأمین بذور اصلاحشده OP و هیبرید برای کشاورزان، گفت: پرداخت یارانه برای بذور مصرفی نیز در دستور کار قرار دارد.وی بابیان اینکه اعطای تسهیلات سرمایه در گردش برای کشت کلزا به مبلغ حدود ۳۰ میلیون ریال به ازای هر هکتار در نظر گرفتهشده است، گفت: در حوزه آموزش به کشاورزان نیز اقداماتی در دست اجرا است. بازگشت |