Logo

صفحه اصلي > اجتماعی > خط قرمزهای کرونایی آجیل شب یلدا

خط قرمزهای کرونایی آجیل شب یلدا


30 آذر 1399. نويسنده: monshi
خط قرمزهای کرونایی آجیل شب یلدا


برای خرید آجیل شب یلدا از دست فروشان به صورت فله‌ای خرید نکنید.

افسون تیزویر، متخصص آموزش بهداشت دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: مهم‌ترین راه انتقال ویروس کرونا از فردی به فرد دیگر است ،بنابراین باید بعد از خرید یا آوردن مواد غذایی به منزل، شستشوی دست ها در اولویت بهداشت فردی قرار بگیرد.متخصص آموزش بهداشت دانشگاه علوم پزشکی البرز افزود: شهروندان آجیل‌های قابل شستشو را با آب شرب به مدت ۲۰ ثانیه آبکشی کنند.jیزویر با اشاره به این که شهروندان باید از محل‌هایی که رعایت دستور العمل‌های بهداشتی را کامل انجام می‌دهند خرید کنند گفت:مردم برای خریدآجیل شب یلدا نباید از دست فروشان به صورت فله‌ای خرید کنند.او افزود: ویروس کرونا روی کیسه‌های پارچه‌ای و پاکت کاغذی تا ۲۴ ساعت و بر روی پلاستیک و استیل تا ۷۲ ساعت باقی خواهد ماند.متخصص آموزش بهداشت دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: شهروندان قبل از استفاده خشکبار باید آن‌ها در داخل ماکروویو در دمای ۴۰ درجه سانتی گراد قرار دهند .
بازگشت