Logo

صفحه اصلي > اجتماعی > کاشت 30 نهال امید در 30 سالگی محک

کاشت 30 نهال امید در 30 سالگی محک


25 خرداد 1400. نويسنده: monshi
کاشت 30 نهال امید در 30 سالگی محک


همزمان با 30 سالگی محک و در روز محک و نیکوکاری، 30 نهال به نشانه امید و با آرزوی بهبودی برای بیش از 20 هزار کودک تحت درمان این مؤسسه در سراسر کشور، در باغچه ساختمان شماره دو محک کاشته شد. این اقدام با همراهی داوطلبان و با حضور بنیانگذار، اعضای هیأت امنا و مدیره، مدیرعامل، معاونان و مدیران محک صورت گرفت.
دکتر آراسب احمدیان، رئیس هیأت مدیره محک ضمن تشکر از داوطلبان و نیکوکاران اهداکننده نهال گفت: «بسیار خرسندیم که با موضوعی مرتبط با طبیعت، 30 سالگی محک را آغاز می‌کنیم. کاشت این 30 نهال نشان می‌دهد زیبایی‌شناسی به عنوان جزئی از ارزش‌های بنیادین محک، در کنار سایر ارزش‌ها تا چه اندازه برای ما مهم است. امیدواریم به زودی شاهد آغاز برگ جدیدی از تاریخ محک باشیم و مانند گذشته با حفظ یکپارچگی آن بتوانیم به خدمت‌رسانی به کودکان مبتلا به سرطان و خانواده‌هایشان ادامه دهیم.»شریف نظام‌مافی مدیرعامل محک نیز ادامه داد: «جامعه‌ای پیشرفت می‌کند که افراد صرفا به امید دیدن سایه‌سار درختان، آنها را نمی‌کارند. مهم این است که ما بدانیم در هر زمان کار بزرگی برای کودکان مبتلا به سرطان و خانواده‌های‌شان انجام می‌دهیم و آیندگان شاهد نتیجه آن خواهند بود.»
سایه‌سار محک (شهلا طاهری) نشان نگاه محک به آینده استسعیده قدس، بنیانگذار محک در حاشیه این مراسم با بیان آنکه هر کدام از این درختان نمادی از جریان زندگی، مقاومت، آزادگی و دوستی زیر سقف محک هستند گفت: «30 سال گذشت، یارانی آمدند، یارانی رفتند و یارانی هنوز مانده‌اند. ما هم مانده‌ایم. گرچه برای ما هم که مانده‌ایم فرصت زیادی باقی نمانده است. در تمام این سال‌ها، تمام تلاش خود را به کار گرفتیم تا پلی میان دست‌های مهربان نیکوکاران و پیشانی تب‌دار قهرمانان کوچکی باشیم که توان مبارزه با بیماری را ندارند، مگر با معجزه عشق. همه ما می‌دانیم این تلاش باید هر روز بیشتر شود تا سلامتی به کودکان مبتلا به سرطان و آرامش به قلب‌های خانواده‌هایشان بازگردد. به همین دلیل «سایه‌سار (شهلا طاهری*)» را با کاشت 30 نهال افتتاح کردیم تا به همه بگوییم که نگاه‌مان به آینده است؛ به حضور جوانانی که مانند این نهال‌های کوچک، قد بکشند و ببالند و بار امانت مردم را بر شانه‌های استوارشان حمل کنند. سال‌ها بعد اگر در سایه این سایه‌سار لحظه‌ای آسودید، ما را به یاد آرید.»
25 خرداد به یاد افسانه دبیری ( کرباسی زاده) بانوی خیری که رنجِ درد را به عشق ورزیدن پیوند زد و از دل روزهای سخت بیماری برای دیگرانی که در رنج بودند آسودگی خواست، روز «محک و نیکوکاری» نام گرفته است؛ بانویی که بناگرفتن ساختمان بیمارستان محک به همت وی شکل گرفت. در این روز به یاد او و به نیت سی سال همراهی نیکوکاران این سرزمین و استمرار فعالیت محک، 30 نهال همانند 30 شمع سبز بر کیک تولد محک قرار گرفت؛ به امید فردایی که در آن می‌بالند و رشد خواهند کرد.توضیحات: خانم شهلا طاهری از اولین بانوانی هستند که دست یاری برای حمایت از کودکان مبتلا به سرطان دراز کرده و دو سال قبل از ثبت محک و از سال ۱۳۶۸ به همراه چندین بانوی بزرگوار که عمدتا مانند خود ایشان از همسران هیئت امناء بودند آستین‌ها را بالا زدند و به صورت تمام وقت و گاه شبانه‌روز در شکل گرفتن هسته اولیه سازمان به صورت داوطلبانه با قدمی، قلمی یا درمی فعالیت کردند.
بازگشت