صفحه اصلي > اجتماعی > تغذیه نادرست، زنگ خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی
تغذیه نادرست، زنگ خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی9 خرداد 1402. نويسنده: monshi |
مدیر گروه واحد بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: تغذیه نادرست مهمترین عامل بروز بیماریهای قلبی و عروقی است. فاطمه قاسمی گفت: بیش از ۵۰ درصد جمعیت البرز دچار اضافه وزن هستند و تغذیه نادرست دارند و این میزان در خانمها بیشتر از آقایان است. او می گوید: چاقی به دلیل سبک زندگی ناسالم رخ میدهد کم تحرکی، استرس، نداشتن خواب کافی شبانه، تغییر الگوی مصرف غذا و مصرف بی رویه فست فود و غذاهای پرچرب، مصرف دخانیات زمینه بروز بیماری چاقی و ابتلا به بیماریهای غیر واگیر را نیز افزایش می دهد.مسئول واحد بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشکی البرز با بیان این که ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی در استان روند صعودی دارد افزود: البرز جز استانهای کم تحرک کشور است و تحرک نداشتن با بروز چاقی و ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی رابطه مستقیم دارد.قاسمی با اشاره به این که چاقی و کم تحرکی مهمترین عوامل خطر زا قابل اصلاح است گفت: دیابت فشار خون سرطانها نیز در جامعه رو به افزایش است.او افزود: بر اساس تحقیقات سازمان بهداشت جهانی به ازای هر یک درصد افزایش فعالیت بدنی از ۱۰۰ مرگ ناشی از بیماریهای قلبی و عروقی جلوگیری میشود بنابراین خانوادهها باید فعالیت مستمر و روزانه ورزش و پیاده روی را در برنامه خود بگنجانند. بازگشت |