Logo

صفحه اصلي > اجتماعی > آغاز به کار آشپزخانه‌های طرح اطعام حسینی

آغاز به کار آشپزخانه‌های طرح اطعام حسینی


29 تیر 1402. نويسنده: monshi
آغاز به کار  آشپزخانه‌های طرح اطعام حسینی


به‌منظور اجرای طرح اطعام حسینی و رسیدگی به سفره معیشت نیازمندان البرزی تعداد 200 آشپزخانه در سطح استان فعالیت خود را آغاز نمودند.
معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام (ره) استان البرز بابیان اینکه طرح اطعام و احسان حسینی باهدف اطعام نیازمندان و مددجویان در ماه‌های محرم و صفر می‌باشد گفت: طبخ بیش از ۱ میلیون پرس غذای گرم و توزیع سبد کالا بین نیازمندان باهم افزایی مراکز نیکوکاری و کمک خیران در ایام محرم و صفر هدف‌گذاری شده است.
وی افزود: به‌منظور اجرای طرح اطعام حسینی و رسیدگی به سفره معیشت نیازمندان البرزی تعداد 13 آشپزخانه مرکزی و بیش از 200 آشپزخانه فرعی در سطح استان فعالیت خود را آغاز نمودند. امید نجفی فرد معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام (ره) البرز با اشاره به اینکه طرح اطعام و احسان حسینی در این استان هم‌زمان با سراسر کشور به مرحله اجرا درآمده گفت: ضمن رعایت کلیه پروتکل‌های بهداشتی در تمامی آشپزخانه‌های اطعام حسینی، این نذورات با هماهنگی گروه‌های جهادی، بسیج، هیات‌ها، تکایا بین مددجویان و نیازمندان البرزی توزیع می‌شود. نجفی فرد گفت: مراجعه حضوری به ۱۳ دفتر کمیته امداد امام (ره) و ۴۰۰ مرکز نیکوکاری طرف تعامل با این نهاد در استان البرز، تماس با شماره تلفن 34879741و واریز کمک نقدی به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۹۵۰۰۳۰۵۷۸ راه‌های مشارکت مردم نیکوکار در این طرح است.
بازگشت