صفحه اصلي > اجتماعی > تقویت فعالیت های مشترک پژوهشی و محصول محور دانشگاه با شرکت دلپذیر
تقویت فعالیت های مشترک پژوهشی و محصول محور دانشگاه با شرکت دلپذیر28 آذر 1402. نويسنده: monshi |
معاونت تحقیقات و فناوری و غذا و دارو دانشگاه از شرکت غذایی دلپذیر بازدید کردند. دکتر لطفی ، معاون تحقیقات و فناوری به همراه مدیران حوزه پژوهشی و فناوری دانشگاه و مهندس افشین افشار، مدیر اداره نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو با حضور در شرکت دلپذیر با هدف گسترش تعاملات بیشتر وتقویت ارتباط صنعت با دانشگاه از بخش های مختلف تولید، انبار و ... این شرکت بازدید میدانی داشتند و طی نشست تخصصی با مسیولین شرکت دلپذیر مباحث مختلف همکاری در بخش های تحقیقات ، فناوری های نوین ؛ محصول جدید و با کیفیت سلامت محور در صنعت غذایی گفتگو و طرح برنامه کردند. دکتر راضیه لطفی ، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه گفت: در هفته پژوهش و فناوری هستیم و این هفته فرصت خوبی است تا هر سال به صورت عملی و میدانی دستاورد های ارتباط دانشگاه و صنعت را بررسی کنیم تا ببینیم چقدر به سیاست کلان وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو که تقویت هر چه بیشتر ارتباط صنعت با دانشگاه است ، دست یافته ایم. وی افزود: ظرفیت های بسیار خوب و سرمایه های علمی و توانمندی در دانشگاه وجود دارد که می توانند در بسیاری از زمینه های ایده، کارهای تحقیقاتی و پژوهشی , تولید محصول جدید و نوآوری در محصولات سلامت محور ، بازوی یاری رسان صنعت باشد. بازگشت |