Logo

صفحه اصلي > اجتماعی > توصیه های بهداشتی در توزیع نذورات و اطعام دهی در مراسم عزاداری محرم و صفر

توصیه های بهداشتی در توزیع نذورات و اطعام دهی در مراسم عزاداری محرم و صفر


18 تیر 1403. نويسنده: monshi


کلیه افراد درگیر در توزیع آب و غذا باید دارای کارت بهداشت باشند.
رعایت بهداشت فردی در هنگام ارائه خدمت ضروری است. هرگونه پخت وپز در مکان های دارای شرایط بهداشتی صورت پذیرد. مواد خام مصرفی باید سالم و بهداشتی باشد. توصیه می شود از مواد غذایی بسته بندی شده دارای تأییدیه بهداشتی استفاده شود. از فرآورده های خام دامی با کشتار مجاز و یا بسته بندی شده دارای تأییدیه از سازمان دامپزشکی استفاده شود.از ذبح و قربانی در معابر عمومی و پخش خونانه و سایر فضولات در محیط خودداری شود. از نمک های ید دار بسته بندی شده دارای مجوز از وزارت بهداشت استفاده شود. از روغن های خوراکی ترانس پایین و دارای مجوز از وزارت بهداشت استفاده شود. از نگهداری مواد غذایی پخته شده در دمای محیط به مدت طولانی (بیش از دو ساعت) خودداری گردد.• در صورت لزوم، مواد غذایی آماده و پخته شده باید در دمای زیر 4 درجه سانتیگراد یا بالای 63 درجه سانتیگراد نگهداری شود. (مانند نگهداری روی شعله خیلی کم و یا نگهداری در گرمخانه ثابت یا سیار) • غذای بسته بندی شده در دمای محیط بیش از دو ساعت نگهدای نشود. 9. از نگهداری مواد غذایی خام و پخته شده در مجاورت هم خودداری شود. از آب آشامیدنی شبکه های آبرسانی و یا آب های بطری شده استفاده گردد.از ظروف یکبارمصرف مناسب و دارای مجوز از وزارت بهداشت، استفاده شود. تا حد امکان آب، شربت و یا شیر دارای بسته بندی و مجوز از وزارت بهداشت در بین دسته های عزاداری توزیع شود.سرویس های بهداشتی به طور منظم شستشو و ضدعفونی شود. وجود مایع دستشویی الزامی است. زباله های تولیدی به صورت مستمر جمع آوری و منتقل گردد. در ایستگاه های صلواتی حتماً سطل آشغال با گنجایش لازم و دارای کیسه زباله قرار داده شود. با اطلاع رسانی مناسب از استعمال مواد دخانی در محل های مسقف خودداری گردد.دست اندرکاران تهیه و توزیع مواد غذایی در صورت مشاهده هر گونه علائم بیماری های واگیر نظیر اسهال، استفراغ، عطسه، سرفه، آبریزش بینی و... از ادامه فعالیت خودداری نمایند.در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی با سامانه شکایات 190 تماس حاصل نمایید.
بازگشت