Logo

صفحه اصلي > اجتماعی > فناوری هسته‌ای، ظرفیت راهبردی برای توسعه پایدار و تولید فناورانه است

فناوری هسته‌ای، ظرفیت راهبردی برای توسعه پایدار و تولید فناورانه است


20 فروردین 1404. نويسنده: monshi


مدیرکل حفاظت محیط زیست استان البرز با اشاره به نقش چندوجهی فناوری‌های نوین در اقتصاد و محیط زیست، بیستم فروردین‌ماه، روز ملی فناوری هسته‌ای را فرصتی برای تأکید بر پیوند میان علم، تولید و حفاظت از منابع دانست.
قربانعلی محمدپور ضمن گرامیداشت روز ملی فناوری‌های هسته‌ای، اظهار داشت:فناوری هسته‌ای، فراتر از یک دستاورد فناورانه، امروز به عنوان یک ظرفیت راهبردی در مسیر تولید ، توسعه پایدار و سرمایه‌گذاری هوشمند در کشور مطرح است.وی با اشاره به شعار سال ۱۴۰۴ با عنوان «سرمایه‌گذاری برای تولید» افزود:توسعه فناوری‌های صلح‌آمیز هسته‌ای در حوزه‌هایی نظیر رادیودارو، پایش پرتوها، بهینه‌سازی منابع طبیعی و مقابله با آلودگی، می‌تواند نقش مؤثری در ایجاد ارزش افزوده، صیانت از محیط زیست و تقویت زیرساخت‌های اقتصاد دانش‌بنیان ایفا کند.
محمدپور با تأکید بر رویکرد دولت چهاردهم در تلفیق علم و حکمرانی محیط‌زیستی خاطرنشان کرد:امروز بیش از هر زمان، نیازمند سرمایه‌گذاری هدفمند در فناوری‌هایی هستیم که ضمن تضمین سلامت و امنیت زیستی جامعه، بستر تولید پایدار را فراهم آورند. فناوری هسته‌ای یکی از نمادهای این نگاه آینده‌محور است.وی در پایان ضمن تقدیر از دانشمندان و متخصصان صنعت هسته‌ای کشور گفت: فناوری‌های نوین، پلی میان توسعه و حفاظت محیط زیست‌اند. باید با نگاهی جامع‌نگر، از این ظرفیت‌ها برای رسیدن به اقتصادی تاب‌آور، تولیدی باکیفیت و محیطی سالم بهره‌مند شویم.

بازگشت