Logo

صفحه اصلي > اجتماعی > ابتکار شهید رئیسی در تشکیل کانون رضوی، لطف امام‌رضا(ع) را در کشور گسترش داد

ابتکار شهید رئیسی در تشکیل کانون رضوی، لطف امام‌رضا(ع) را در کشور گسترش داد


امروز, 09:43. نويسنده: monshi


امام جمعه طالقان با اشاره به فضیلت انفاق در راه خدا و برکات کانون‌های خدمت رضوی، از خدمات گسترده این نهاد که به ابتکار شهید آیت‌الله رئیسی شکل گرفت، قدردانی کرد و آن را جلوه‌ای از گسترش رأفت امام رضا(ع) در سراسر کشور دانست.
حجه الاسلام والمسلمین علی رحمتی‌نیا، امام جمعه شهرستان طالقان در خطبه‌های نماز جمعه این هفته، یکی از ویژگی‌های بارز اهل تقوا را انفاق در راه خدا دانست و گفت: قرآن کریم در آیات متعددی اهل تقوا را منفقین معرفی کرده و انفاق را شرط رسیدن به برّ و تقوا بیان فرموده است.وی با تلاوت آیات ۱۷ و ۹۲ سوره آل‌عمران، ۳۶ و ۶۰ سوره انفال، ۱۰ سوره منافقون، ۳۹ سوره سبأ و ۷ سوره حدید، اهمیت انفاق را تبیین کرده و اظهار کرد: آنچه انسان در راه خدا انفاق می‌کند، نه تنها از دست نمی‌رود، بلکه خداوند آن را بازمی‌گرداند و بر آن برکت می‌نهد.
امام جمعه طالقان افزود: اهل بیت علیهم‌السلام نیز در این مسیر ما را به انفاق از مال حلال در جای درست تشویق کرده‌اند. اموال ما امانتی الهی هستند و تنها آن بخشی که در راه خدا صرف می‌شود، برای ما باقی خواهد ماند.رحمتی‌نیا با تبریک میلاد باسعادت حضرت علی بن موسی‌الرضا علیه‌السلام، فضیلت زیارت آن امام همام را یادآور شد و گفت: طبق فرمایش امام باقر علیه‌السلام، زیارت امام رضا(ع) برتر از زیارت امام حسین(ع) است، چراکه تنها خواص شیعه به زیارت ایشان مشرف می‌شوند.وی در‌ ادامه با اشاره به اصابت موشک مافوق صوت یمن به فرودگاه بن‌گوریون در فلسطین اشغالی، این رویداد را نقطه عطفی در تاریخ مقاومت دانست و گفت: این عملیات بدون شناسایی ماهواره‌ای و عبور از پدافند اسرائیل، شکستی سخت برای رژیم صهیونیستی بود که با سانسور رسانه‌ای مواجه شد، اما نتوانست از تأثیرات اقتصادی آن مانند ریزش بورس و لغو پروازهای بین‌المللی جلوگیری کند.وی همچنین به حملات آمریکا و اسرائیل به یمن اشاره و تصریح کرد: هدف قرار گرفتن مراکز غیرنظامی و اقتصادی در صنعا و الحدیده، نشان‌دهنده ضعف دشمن در اصابت به مراکز نظامی بود و پاسخ متقابل یمنی‌ها باعث توقف این حملات از سوی آمریکا شد.در ادامه، تنش اخیر بین هند و پاکستان موضوع دیگری بود که امام جمعه طالقان به آن پرداخت و هشدار داد: دخالت اسرائیل در این درگیری‌ها، به‌ویژه استفاده از پهپادهای صهیونیستی، می‌تواند منطقه را به سمت جنگی هسته‌ای سوق دهد. وی تاکید کرد: مردم مسلمان کشمیر تمایل به پیوستن به پاکستان دارند و اسرائیل همواره در این نزاع طرف هند را گرفته است.رحمتی‌نیا به مناسبت دهه کرامت، از خدمات کانون‌های خدمت رضوی تقدیر کرد و گفت: این نهاد مردمی به ابتکار شهید آیت‌الله رئیسی ایجاد شد و اکنون با ۱۶۰ هزار خادم‌یار در سراسر کشور، جلوه‌ای از مهر و رأفت امام رضا علیه‌السلام را به نمایش گذاشته است. این کانون‌ها در زمینه‌هایی همچون آزادی زندانیان، تهیه جهیزیه، برگزاری مراسم مذهبی، افطاری، فعالیت‌های قرآنی، اردوهای جهادی، خدمات فرهنگی و برنامه‌های ویژه مدارس مانند چهارشنبه‌های امام رضایی، نقش موثری ایفا کرده‌اند.وی همچنین به حضور کاروان زیر سایه خورشید در طالقان اشاره کرد و آن را موجب بروز حال و هوای امام رضایی در شهر دانست.

بازگشت