Logo

صفحه اصلي > اجتماعی > تجهیز سالن های ورزشی حجاب و شهداء شهرداری اشتهارد به کولرهای آبی

تجهیز سالن های ورزشی حجاب و شهداء شهرداری اشتهارد به کولرهای آبی


16 تیر 1404. نويسنده: monshi


مسئول تربیت بدنی شهرداری اشتهارد، از تجهیز سالن های ورزشی حجاب و شهداء این شهر به کولرهای آبی با صرف هزینه یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال خبر داد.
«محمدعلی سلیمانی» اظهارداشت: این اقدام با هدف تأمین سرمایش مطلوب کلاسهای ورزشی تابستانی و غنی سازی اوقات فراغت ورزشکاران با هزینه یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال صورت گرفت.
وی افزود: تامین سرمایش سالن های ورزشی برای مقابله با گرمای طاقت فرسای تابستان و ایجاد محیطی مناسب برای فعالیتهای ورزشی برای شهروندان در سالن های مذکور را حائز اهمیت خواند و گفت: با نصب کولرهای آبی در سالنهای یادشده، امکان فعالیت های ورزشی در روزهای گرم فراهم شد.سلیمانی با اشاره به اهمیت توسعه زیرساختهای ورزشی، افزود: شهرداری اشتهارد اولویت خود را بر ارتقای کیفیت خدمات ورزشی به ویژه در فصل تابستان قرار داده است. وی گفت: این سرمایه گذاری نه تنها رفاه ورزشکاران را بهبود بخشیده، بلکه گامی مؤثر در برای تشویق شهروندان به مشارکت در برنامه های سالم فراغتی است.سالن های ورزشی حجاب و شهداء شهرداری همزمان با آغاز فصل گرما، پذیرای ورزشکاران و علاقه مندان به رشته های مختلف ورزشی است.



بازگشت