Logo

صفحه اصلي > اجتماعی > هشدار امام جمعه طالقان درباره اشغال غزه و خلع سلاح حزب‌الله

هشدار امام جمعه طالقان درباره اشغال غزه و خلع سلاح حزب‌الله


امروز, 08:51. نويسنده: monshi


امام جمعه طالقان با هشدار نسبت به طرح اشغال کامل غزه توسط رژیم صهیونیستی و تصویب خلع سلاح حزب‌الله لبنان، این اقدامات را تهدیدی جدی علیه جبهه مقاومت دانست.
حجت‌الاسلام والمسلمین علی رحمتی‌نیا، امام جمعه طالقان، در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با اشاره به اهمیت تقوا، گفت: یکی از مصادیق مهم آن، رعایت حقوق اطرافیان، به‌ویژه خانواده و همسر است.وی با استناد به آیه ۱۲۸ سوره نساء و احادیث نبوی افزود: احسان در زندگی مشترک برتر از تقواست و باید به تکریم و رفق با همسر توجه ویژه داشت.وی با بیان روایات متعددی از پیامبر اکرم(ص) و ائمه اطهار(ع) یادآور شد: پیامبر خدا فرمودند بزرگ‌ترین حق زن بر عهده شوهرش است و هیچ شفاعتی برای زن نزد خداوند موفق‌تر از رضایت شوهر نیست. امام سجاد(ع) نیز همسر را مایه آرامش دانسته و تأکید کرده که باید او را گرامی داشت و به او رحم کرد. امام جمعه طالقان تصریح کرد: در قیامت مواقف مهمی وجود دارد که یکی از مهم‌ترین آن‌ها مربوط به حقوق خانواده و همسر است و خدمت به خانواده پاداش عظیمی نزد خداوند دارد.وی در ادامه با اشاره به وضعیت بحرانی غزه گفت: علاوه بر محاصره، کابینه رژیم صهیونیستی شب گذشته طرح اشغال کامل غزه و جایگزینی حکومت آن را تصویب کرد یعنی مردم غزه از حاکمیت بر سرنوشت خود محروم می‌شوند و این منطقه تحت کنترل کامل باند جنایتکار اسرائیل اداره خواهد شد.
رحمتی‌نیا با انتقاد از سکوت دولت‌های منطقه و کم‌تحرکی دستگاه دیپلماسی کشور افزود: در دولت شهید رئیسی، پس از عملیات طوفان الاقصی، تمام ظرفیت دیپلماسی کشور به حمایت از فلسطین اختصاص یافت، اما امروز مواضع بیشتر معطوف به مذاکره با آمریکا و موضوعاتی چون مکانیزم ماشه است.وی در ادامه با اشاره به تصویب طرح آمریکایی خلع سلاح حزب‌الله لبنان در کابینه این کشور، اظهار کرد: با خیانت رئیس‌جمهور ژوزف عون و نخست‌وزیر نواف سلام، این طرح در ازای وعده توقف حملات اسرائیل و عقب‌نشینی از پنج نقطه جنوبی لبنان تصویب شد، اما رژیم صهیونیستی هرگز به چنین وعده‌هایی پایبند نخواهد بود. این اقدام به معنای بستن دست حزب‌الله و فراهم کردن زمینه تجاوزات بیشتر اسرائیل است و تجربه تلخ سوریه پیش‌روی مسؤولان لبنانی است.
امام جمعه طالقان با تأکید بر اینکه اگر حزب‌الله خلع سلاح شود، جبهه مقاومت ضربه جدی خواهد دید، گفت: دستگاه دیپلماسی کشور باید پیش از این نقش فعال‌تری ایفا می‌کرد و اکنون نیز باید حضور مؤثر خود را افزایش دهد.وی در پایان به اهمیت اربعین حسینی پرداخت و اظهار کرد: پیاده‌روی اربعین بزرگ‌ترین اجتماع تاریخ بشری است که نگاه ملت‌های جهان را به قدرت اسلام و تشیع جلب کرده و گفتمان مقاومت را جهانی می‌کند. این حرکت عظیم، زمینه‌ساز محو اسرائیل و مقدمه‌ای برای ظهور امام زمان(عج) است. اربعین را باید با حضور، تقویت و فعالیت رسانه‌ای گرامی داشت.

بازگشت