Logo

صفحه اصلي > اجتماعی > شرکت ۳۵ هزار نوجوان در طرح شوق رویش هلال احمر البرز

شرکت ۳۵ هزار نوجوان در طرح شوق رویش هلال احمر البرز


امروز, 09:48. نويسنده: monshi


معاون جوانان جمعیت هلال احمر البرز گفت: بیش از ۳۵ هزار نفر در اجرای طرح تابستانی «شوق رویش » در شعب جمعیت هلال احمر این استان شرکت کردند.
"سید حسین بهنامیان " اظهار کرد: این طرح توسط معاونت امور جوانان جمعیت هلال احمر با هدف غنی سازی صحیح اوقات فراغت نوجوانان و جوانان به صورت رایگان اجرا می شود.
وی گفت: در اجرای این طرح برنامه های فرهنگی، هنری، امدادی و ورزشی مانند حفظ و قرائت قرآن کریم، تفسیر نهج البلاغه، کارگاه های متنوع مهارت زندگی با موضوعات سلامت روان، خودباوری و اعتماد به نفس، ازدواج آسان، پیشگیری از اعتیاد به موادمخدر و همچنین کارگاه های ادبی همچون شاهنامه خوانی و داستان نویسی برای شرکت کنندگان پیش بینی شده است.
بهنامیان افزود: بخش هنری این طرح شامل عکاسی، تدوین، چرم دوزی، خیاطی، نقاشی، سفالگری، بازیگری و تئاتر، ساخت زیورآلات، نمدبافی، رایانه، خطاطی و دوره‌های امدادی کمک های اولیه است.
وی بیان کرد: این طرح، با رویکرد آگاه‌سازی ، توانمندسازی و افزایش نشاط اجتماعی در قالب پایگاه‌های فرهنگی - آموزشی با همکاری و مشارکت مدارس در محله ها دنبال می‌شود.معاون جوانان جمعیت هلال احمر البرز افزود: حضور نوجوانان و جوانان در این پایگاه‌ها، زمینه مناسبی را برای مشارکت آنها در عرصه فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی، بشردوستانه و عام‌المنفعه فراهم می‌سازد.
وی یادآور شد: اکنون این طرح در ۱۰۱ خانه هلال ، شعب هلال احمر البرز و کانون های دانش آموزی استان البرز اجرا یی شده که علاقه مندان به شرکت در دوره های شوق رویش می توانند به این شعب مراجعه کنند.
بازگشت