Logo

صفحه اصلي > اجتماعی > توهین به مقدسات اهل سنت، اجرای برنامه دشمن است

توهین به مقدسات اهل سنت، اجرای برنامه دشمن است


امروز, 08:52. نويسنده: monshi


امام جمعه طالقان با تأکید بر ضرورت رعایت تقوا و عدالت حتی در برابر دشمن، گفت: امروز دشمنان اسلام با صرف هزینه‌های سنگین به‌دنبال ایجاد تفرقه هستند و توهین به مقدسات اهل سنت دقیقاً بازی در زمین آنان است.
حجت‌الاسلام والمسلمین علی رحمتی‌نیا امام جمعه شهرستان طالقان در خطبه‌های نمازجمعه این هفته با تلاوت آیاتی از قرآن کریم اظهار کرد: اولین توصیه قرآن، قیام برای خداست و این قیام تنها محدود به مبارزه با طاغوت نیست، بلکه همه شئون زندگی انسان را شامل می‌شود، از امور فردی همچون خوردن، خوابیدن و نظافت تا وظایف خانوادگی، اجتماعی و حتی سیاسی مانند انتخابات و راهپیمایی باید برای خدا باشد.وی افزود: دومین توصیه قرآن شهادت به حق در هنگام قضاوت است و سومین دستور الهی پرهیز از ظلم و بی‌عدالتی حتی نسبت به دشمن. اگر کسی نسبت به ما بدی کرد و دشمنی ورزید، ما مجاز نیستیم در دشمنی با او از حدود الهی تجاوز کنیم. رعایت تقوا در همه روابط، از همسر با همسر، همکار با همکار و شریک با شریک ضروری است.
امام جمعه طالقان با اشاره به وضعیت غزه تأکید کرد: مسأله غزه نباید به مرور زمان برای ما عادی شود. ملت‌های مسلمان باید همواره نسبت به جنایات رژیم صهیونیستی حساس باشند.
وی در ادامه با تبریک فرارسیدن هفته وحدت و میلاد پیامبر اعظم صلی‌الله‌علیه‌وآله گفت: وحدت و انسجام امت اسلامی موجب تضعیف دشمنان است. اختلاف مذهبی هیچ‌گاه مجوز توهین به مقدسات نیست. چنین رفتارهایی نه تنها هدایتگر نیست بلکه موجب تقویت نقشه‌های دشمنان خواهد شد.رحمتی‌نیا با اشاره به سفارشات امام صادق علیه‌السلام درباره تعامل با اهل سنت بیان کرد: نماز خواندن در مساجد اهل سنت، شرکت در تشییع جنازه و عیادت بیماران آنان از سفارشات اهل بیت علیهم‌السلام است. امروز دشمنان با صرف هزینه‌های هنگفت تلاش می‌کنند ما را به سمت توهین به مقدسات یکدیگر سوق دهند، در حالی که این اقدام دقیقاً اجرای برنامه آنان است.وی اظهار کرد: امروز امت اسلامی شیفته مقاومت شیعیان در برابر آمریکا و اسرائیل است و ظرفیت بزرگی برای گرایش به مکتب اهل بیت علیهم‌السلام فراهم شده، اما با بی‌تدبیری و اهانت به مقدسات، این ظرفیت از بین می‌رود.امام جمعه طالقان همچنین به مناسبت‌های پیش رو اشاره کرد و گفت: چهارشنبه ۱۹ شهریور سالگرد ارتحال آیت‌الله طالقانی (ره) است و مراسم بزرگداشت چهل‌وششمین سالگرد ایشان با سخنرانی آیت‌الله حاج شیخ محسن اراکی برگزار می‌شود.
وی در پایان یادآور شد: سه‌شنبه ۱۸ شهریور نیز سالروز درگذشت نویسنده معاصر جلال آل‌احمد در سال ۱۳۴۸ هجری شمسی است.

بازگشت