Logo

صفحه اصلي > اجتماعی > براندازی جمهوری اسلامی و تجزیه ایران هدف اصلی و راهبردی استکبار جهانی است

براندازی جمهوری اسلامی و تجزیه ایران هدف اصلی و راهبردی استکبار جهانی است


امروز, 15:25. نويسنده: monshi


مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس با حضور دکتر سید محمود هاشمی رئیس بسیج استادان دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر حسین کلانتری خلیل آباد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز ، دکتر سید محمود هاشمی رئیس بسیج استادان دانشگاه آزاد اسلامی،اعضاء هیات رئیسه، جمعی از استادان بسیجی وخانواده معظم و معزز شهداء و ایثارگران در سالن اجتماعات شهید مطهری واحد کرج برگزار گردید.
رئیس بسیج استادان دانشگاه آزاد اسلامی در آغاز سخنان یاد و خاطره همه شهدا از جمله شهدای دفاع مقدس، شهدای جهاد علمی، شهدای هسته‌ای، مدافعان حرم، شهدای سلامت، امنیت و اقتدار را گرامی داشت و گفت: زنده نگه داشتن یاد شهدا کمتر از شهادت نیست. این وظیفه‌ای است که بر دوش همه ماست و باید همواره برای ترویج فرهنگ ایثار و مقاومت تلاش کنیم.هاشمی به رخدادهای ابتدای انقلاب اسلامی پرداخت و گفت: سه روز پس از پیروزی انقلاب، نخستین کودتا علیه نظام شکل گرفت و پس از آن، حوادث مهمی از جمله عملیات پنجه عقاب، کودتای نوژه، انفجارهای هفتم تیر و هشتم شهریور و نهایتاً جنگ هشت‌ساله رخ داد. دشمنان جمهوری اسلامی از همان آغاز در پی براندازی، تجزیه ایران و نابودی هویت دینی و ملی مردم بودند.وی با ذکر تاریخچه‌ای از تلاش‌های استکبار جهانی برای مقابله با انقلاب اسلامی افزود: از کودتاهای سه روزه پس از پیروزی انقلاب تا تلاش‌های مختلف برای فشار اقتصادی و سیاسی، همگی بخشی از تلاش‌های مستمر دشمن برای تضعیف جمهوری اسلامی ایران بود.هاشمی با بیان شرایط سخت آغاز جنگ تحمیلی گفت: جمهوری اسلامی در آغاز جنگ تنها ۱۹ ماه عمر داشت، اما همه قدرت‌های جهانی علیه آن بسیج شدند. ملت ایران هشت سال مقاومت کرد و اجازه نداد دشمن به اهداف خود برسد. این مقاومت نشان داد که ملت ایران و ارکان نظام، با ایمان و اتحاد، قادر به ایستادگی در برابر تمام دشمنان هستند.وی افزود: در این دوره، جوانان هجده و نوزده ساله فرماندهی عملیات‌ها را بر عهده داشتند و این خودباوری و اعتماد به نفس را در جامعه نهادینه کرد.رئیس بسیج استادان دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه به جنگ اخیر دوازده ‌روزه اشاره داشت و گفت: این جنگ نیز همانند دفاع مقدس، یک جنگ نیابتی و علیه کل جبهه شرارت جهان بود. دشمنان تصور می‌کردند ظرف چند روز موفق خواهند شد، اما آمادگی نیروهای مسلح و ایستادگی ملت ایران تمام نقشه‌های آنان را ناکام گذاشت.وی تأکید کرد که این جنگ، ادامه همان رویارویی تاریخی است که از ابتدای انقلاب شروع شده و اهداف دشمن همواره براندازی جمهوری اسلامی، تجزیه ایران و نابودی هویت دینی و ملی بوده است.هاشمی تصریح کرد: اهداف دشمن در هر دو جنگ مشترک بود؛ تجزیه ایران، براندازی جمهوری اسلامی و نابودی هویت ملی و دینی. گروه‌های داخلی از جمله منافقین و سلطنت‌طلبان نیز در این مسیر با دشمن همراهی کردند و تلاش داشتند مردم از نظام جدا شوند. اما ملت ایران با ایستادگی خود، همواره پشت نظام ایستاد.وی نقش محوری امامین انقلاب و هدایت رهبر معظم انقلاب؛ نصرت الهی و توکل مردم به خداوند؛ اتحاد و انسجام ملی؛ استحکام و آمادگی نیروهای مسلح؛ ناکامی دشمن در جدایی مردم از حاکمیت؛ حفظ ثبات اقتصادی و جلوگیری از فروپاشی کشور؛ موفقیت در میدان‌های نبرد و تخریب اهداف دشمن؛ تحمیل آتش‌بس به دشمن و شکست راهبردهای آنان و موفقیت در روایت صحیح جنگ و مقابله با تحریف‌ها را از عوامل موفقیت ایران در هر دو جنگ برشمرد.
رئیس بسیج استادان دانشگاه آزاد اسلامی افزود: در جنگ دوازده‌روزه بیش از ۳۸۰ موشک به اهداف مشخص اصابت کرد و بیش از ۶۵ هدف مهم دشمن نابود شد. این موفقیت‌ها، علی‌رغم بایکوت خبری رسانه‌های غربی، پیروزی ملت ایران را اثبات می‌کند.هاشمی گفت: دشمن تلاش داشت با روایت‌های نادرست مانند نفوذ انسانی، القای ناکارآمدی و غافلگیری ایران، روحیه مردم را تضعیف کند. اما جمهوری اسلامی با آمادگی کامل و هدایت دقیق، پاسخ کوبنده‌ای به تجاوزات دشمن داد و همه نقشه‌های آنان را ناکام گذاشت.
وی افزود: استفاده از فناوری‌های نوین و آمادگی نیروهای مسلح سبب شد که دشمن نتواند اهداف خود را تحقق بخشد. هماهنگی بین ارکان نظام و رهبران نظامی، رمز موفقیت در این جنگ بود.رئیس بسیج اساتید در پایان تأکید کرد: جنگ دوازده ‌روزه نشان داد که جمهوری اسلامی ایران دیگر کشوری ضعیف نیست؛ بلکه ایران امروز یک قدرت مستحکم و قدرتمند است. دشمنان باید بدانند که هرگونه تلاش برای براندازی یا تجزیه ایران محکوم به شکست است. ملت ایران با الهام از روح بلند شهدا و هدایت رهبر معظم انقلاب مسیر پیشرفت و اقتدار خود را ادامه خواهد داد.





بازگشت