Logo

صفحه اصلي > اجتماعی > اجرای طرح های توان‌افزایی نجاتگران

اجرای طرح های توان‌افزایی نجاتگران


امروز, 15:18. نويسنده: monshi


معاون امداد و نجات هلال احمر استان البرز، از اجرای طرح "دوشنبه‌های امدادی" به منظور توان‌افزایی و ارتقای آمادگی نیروهای امدادی در پایگاه‌های امداد و نجات استان البرز خبر داد.
هاشم نژاد اظهار کرد: این طرح با هدف افزایش سطح مهارت‌ها و کارایی نیروهای امدادی در مواقع بحران و حوادث، به‌طور منظم هر دوشنبه در پایگاه‌های مختلف امداد و نجات استان البرز برگزار می‌شود.وی افزود: در این کارگاه‌های آموزشی، عملیات‌های شبیه‌سازی شده و تمرینات عملی برای تقویت توانمندی‌های فنی و جسمی امدادگران در برابر حوادث مختلف اجرا می‌شود.
هاشم نژاد در ادامه گفت: "این طرح با هدف تقویت آمادگی تیم‌های امدادی و ارتقای سطح پاسخگویی به حوادث انجام می‌شودو با توجه به اینکه استان البرز یکی از استان‌های پرجمعیت و حساس کشور است، تقویت توانمندی امدادگران برای واکنش سریع و مؤثر در حوادث ضروری است."معاون امداد و نجات هلال احمر البرز افزود: "در کنار آموزش‌های عملی، در این طرح به مسائل مدیریت بحران، آموزش تکنیک‌های نجات، کمک‌های اولیه و سایر موارد ضروری نیز پرداخته خواهد شد تا نیروهای امدادی در شرایط اضطراری بهترین عملکرد را داشته باشند."
در این راستا، طرح "دوشنبه‌های امدادی" و توان افزایی سه شنبه‌ها در پایگاه‌های امداد و نجات شهرستانک، کوثر و شعبه فردیس و اشتهارد با حضور امدادگران و نجاتگران برگزار شد و عملیات‌های شبیه‌سازی و تمرینات تخصصی با هدف تقویت آمادگی برای پاسخگویی به بحران‌ها انجام شد.
بازگشت