Logo

صفحه اصلي > اجتماعی > تفاهم‌نامه همکاری بین بهزیستی استان البرز و دانشگاه خوارزمی به امضاء رسید

تفاهم‌نامه همکاری بین بهزیستی استان البرز و دانشگاه خوارزمی به امضاء رسید


امروز, 08:51. نويسنده: monshi


تفاهم‌نامه همکاری میان اداره کل بهزیستی استان البرز و دانشگاه خوارزمی با هدف ارتقاء سطح دسترسی نابینایان و کم‌بینایان به منابع علمی و آموزشی، توسعه خدمات حمایتی و فراهم‌سازی فرصت‌های پژوهشی و اشتغال در دانشگاه خوارزمی کرج به امضاء رسید.
این تفاهم‌نامه به امضاء "وجیهه محمدی‌فلاح" مدیرکل بهزیستی استان البرز و "بیژن عبدالهی" رئیس دانشگاه خوارزمی رسیده است و مدت آن ۲۴ ماه تعیین شده است.
بر اساس مفاد این تفاهم‌نامه دو طرف متعهد شدند با بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی، آموزشی و فرهنگی خود در حوزه‌های مرتبط با توان‌یابان نابینا، همکاری‌های مشترکی را در زمینه‌های تولید و چاپ منابع علمی به خط بریل، ایجاد بانک محتوای بریل مشترک، برگزاری کارگاه‌ها و سمینارهای آموزشی و پژوهشی، تبادل داده‌های علمی و فرصت‌های کارآموزی و اشتغال دانشجویان اجرا کنند.
در این تفاهم‌نامه همچنین بر ایجاد زیرساخت‌های فنی از جمله نرم‌افزارهای تبدیل متن به گفتار، کتاب‌های صوتی و فایل‌های دیجیتال قابل دسترس برای نابینایان تأکید شده است.
به موجب این همکاری اداره کل بهزیستی استان البرز متعهد شد افراد دارای معلولیت بینایی واجد شرایط را برای استفاده از منابع و خدمات کتابخانه دانشگاه شناسایی و معرفی کند و همچنین کارگاه‌های آگاهی‌بخشی برای کارکنان دانشگاه در زمینه نیازها و حقوق افراد دارای معلولیت بینایی برگزار نماید.در مقابل دانشگاه خوارزمی نیز متعهد شد از ظرفیت کتابخانه مرکزی و تجهیزات چاپگر بریل برای تولید و تأمین منابع علمی مناسب نابینایان استفاده کند و دوره‌های آموزشی تخصصی در زمینه فناوری‌های کمکی و توان‌افزایی روشندلان برگزار نماید.بر اساس ماده‌ای از تفاهم‌نامه کمیته‌ای مشترک متشکل از نمایندگان دو طرف ظرف مدت یک ماه تشکیل می‌شود تا نسبت به برنامه‌ریزی اجرایی، نظارت و ارزیابی پیشرفت همکاری‌ها اقدام کند و گزارش عملکرد را هر سه ماه یک‌بار ارائه دهد.
این تفاهم‌نامه در هشت ماده و هفده بند تنظیم و در دو نسخه هم‌ارزش به امضای طرفین رسید و از تاریخ ۲۳ مهر ۱۴۰۴ لازم‌الاجرا است.
بازگشت