Logo

صفحه اصلي > اجتماعی > خلبانان اصفهان و البرز قهرمان مسابقات پارگلایدر کشور شدند

خلبانان اصفهان و البرز قهرمان مسابقات پارگلایدر کشور شدند


دیروز, 15:33. نويسنده: monshi


مسابقات پاراگلایدر قهرمانی کشور با تعیین نفرات برتر در بخش بانوان با قهرمانی خلبان اصفهانی و در بخش آقایان با قهرمانی خلبان البرزی در کازرون فارس پایان یافت.
ادر این رقابت‌ها که پنجشنبه در شهرستان کازرون پایان یافت، ۱۰۵ خلبان از استان‌های مختلف کشور در رشته مسافت با هم به رقابت پرداختند.
در پایان، فاطمه افتخاری از استان اصفهان عنوان نخست به دست آورد، راضیه نیکو و زهرا کشاورزیان هر دو از استان فارس به ترتیب در جایگاه‌های دوم و سوم ایستادند.جعفر عبادی، قهرمان بخش آقایانهمچنین در بخش آقایان نیز جعفر عبادی از استان البرز قهرمان شد و کاظم قلی‌پور از استان فارس عنوان نایب‌قهرمانی را کسب کرد.پاراگلایدر یکی از هیجان‌انگیزترین ورزش‌های هوایی است که در سال‌های اخیر طرفداران زیادی در ایران و جهان پیدا کرده است؛ اما این ورزش تفاوت‌هایی با سایر فعالیت‌های هوایی مانند چتربازی، پاراسیلینگ، کایت‌سرفینگ یا هانگ‌گلایدر دارد.پاراگلایدر (Paragliding) یک ورزش هوایی است که در آن خلبان با استفاده از یک بال پارچه‌ای سبک (مشابه چتر) که با جریان‌های هوایی هدایت می‌شود، پرواز می‌کند.این بال از طریق طناب‌های مقاوم به هارنس و صندلی خلبان متصل است.برخلاف هواپیما یا بالگرد، پاراگلایدر هیچ موتوری ندارد و برای اوج گرفتن از نیروی باد و جریان‌های گرم (ترمال) استفاده می‌کند.




بازگشت