Logo

صفحه اصلي > اجتماعی > همدلی در سایه وقف؛ اهدای لوازم ضروری به خانواده‌های نیازمند

همدلی در سایه وقف؛ اهدای لوازم ضروری به خانواده‌های نیازمند


امروز, 17:26. نويسنده: monshi


معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف وامور خیریه البرز از اهدای ۷۵ سری لوازم خانگی به خانواده های نیازمند این استان خبرداد.
حجت الاسلام "مرتضی عزیزی درحاشیه مراسم اهدای این وسایل که در امامزاده طاهر(ع ) کرج برگزارشد درگفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این وسایل شامل تلویزیون، یخچال، لباسشویی، اجاق گاز، فرش ، بخاری و امثال آن است که بین ۷۵ خانواده نیازمند تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی (ره) این استان شناسایی شده اند، اهدا شد.معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف وامور خیریه البرز اضافه کرد: در اجرای این طرح، تلاش شده تا حمایت‌ها به صورت هدفمند و براساس نیاز واقعی خانواده‌ها انجام شود و شناسایی خانوارها از طریق کمیته امداد صورت گرفت و کمک‌ها به‌گونه‌ای تنظیم شد که درعلاوه بر رفع نیاز، کرامت آنان نیز حفظ شود.وی گفت: تامین منابع مالی این طرح از محل مشارکت مردمی و همکاری کمیته امداد امام خمینی (ره) و انجام شده و این اقدام نشان می‌دهد که ظرفیت‌های وقف می‌تواند در حوزه معیشت مردم نیز نقشی مؤثر و ماندگار ایفا کند.وی بیان کرد : این طرح فقط یک اقدام حمایتی نیست، بلکه نمادی از فرهنگ تعاون و همدلی در جامعه اسلامی است و وقتی مردم می‌بینند که نذر و وقف آن‌ها مستقیماً به بهبود زندگی یک خانواده منجر می‌شود، اعتمادشان به نهاد وقف افزایش می‌یابد و انگیزه برای مشارکت بیشتر در امور خیر گسترش پیدا می‌کند.
معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف و امورخیریه البرز افزود: با این حرکت اجتماعی ، نه تنها باری از دوش خانواده‌های محروم برداشته می شود، بلکه با دمیدن روح امید و همدلی، یادآور این حقیقت شد که در سایه ایمان و همیاری، می‌توان از دل مشکلات، چراغی از امید برافروخت.وی بیان کرد: هم‌افزایی میان اوقاف، کمیته امداد و خیرین، الگویی از مدیریت مشارکتی را ایجاد کرده است که در آن سرمایه معنوی و مادی جامعه به نفع اقشار آسیب‌پذیر هدایت می‌شود.
به گزارش ایرنا ، طی ماه جاری نیز بیش از ۸۰۰ وسیله گرمایشی و بسته معیشتی ازمحل موقوفات استان البرز در محل امامزاده عبدالله (ع) محمد شهر کرج دربین نیازمندان توزیع شد.
بازگشت