Logo

صفحه اصلي > اجتماعی > اساسی ترین کار دستگاه‌های متولی افزایش آگاهی عمومی و شناسایی ظرفیت ها است

اساسی ترین کار دستگاه‌های متولی افزایش آگاهی عمومی و شناسایی ظرفیت ها است


امروز, 17:01. نويسنده: monshi


جلسه ستاد مدیریت بحران با حضور محمدرضا فلاح‌نژاد مدیرکل مدیریت بحران استانداری البرز و اعضای ستاد بحران شهرستان چهارباغ در محل فرمانداری برگزار شد.
در ابتدای جلسه، البرزی فرماندار شهذستان چهارباغ، پس از عرض تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) و تبریک هفته بسیج به سلحشوران همیشه در صحنه این نهاد مردمی و خیرمقدم ویژه خدمت مدیرکل مدیریت بحران استان، با تأکید بر اهمیت اقدامات پیشگیرانه و لزوم آمادگی حداکثری دستگاه‌ها گفت: اعضای مدیریت بحران بایستی در تمام لحظات و ایام ضمن حفظ آمادگی لازم و برگزاری مانورهای منظم در طول سال، در خصوص مدیریت صحیح حادثه ها و هماهنگی دقیق در زمان وقوع بحران احتمالی برنامه‌ریزی‌های تکمیلی داشته باشند.
او با اشاره به تجربه‌ جنگ ۱۲ روزه کشور و استان البرز و شهرستان در مواجهه با بحران‌ها گفت: بحران‌های مقطعی اما انسان ساز اثرات مختلفی دارد که این مهم نشان داد که هماهنگی میان دستگاه‌ها، مدیریت واحد و روایت اول از حادثه می‌تواند تأثیر مستقیم در کاهش خسارات و افزایش سرعت مهار بحران داشته باشد و بدون شک این مدل تجربه‌ها بعنوان درس آموخته برای همه ما میتواند مسیر روشنی برای آمادگی ها در مقابل حوادث باشد که بایستی در حوزه آموزش، برگزاری مانورهای مختلف تلاش بیشتری صورت بپذیرد.
رئیس مدیریت بحران شهرستان چهارباغ نیز ضمن تاکید مجدد بر اهمیت الگوسازی و آموزش عمومی توسط همه دستگاه‌ها افزود: اساسی ترین کار دستگاه‌های متولی افزایش آگاهی عمومی و شناسایی ظرفیت ها است که آموزش‌ وپرورش با داشتن جامعه هدف بزرگ دانش آموزی فرصت مناسبی دارد تا دانش‌آموزان با اصول آمادگی، پیشگیری و رفتار صحیح در زمان وقوع بحران آشنا شوند.
محمدرضا فلاح نژاد، مدیرکل مدیریت بحران استانداری البـــرز نیز در این جلسه ضمن تسلیت ایام شهادت دخت نبی اکرم(ص) و تبریک هفته بسیج خاطرنشان کرد: هدف از برگزاری این مانور‌ها فعالیت نمایشی نیست و دانش‌آموزان در این مانور‌ها مهارت را فرا می‌گیرند و با توجه به اینکه امسال مانور زلزله با عنوان «مدرسه ایمن-جامعه تاب‌آور» است و قطعاً برگزاری مانور زلزله و آموزش نکات ایمنی به دانش‌آموزان باعث افزایش اطلاعات آن‌ها می‌شود و در حوادث احتمالی می‌توانند نقش آفرین باشند.وی تصریح کرد: این آموزش‌ها با هدف آشنایی دانش‌آموزان با اطلاعات عمومی درباره آتش‌سوزی، آتش‌نشانی، وسایل ایمنی و رفتار‌های درست هنگام بروز آتش‌سوزی، زلزله و حوادث احتمالی انجام می‌گیرند تا دانش‌آموزان بیاموزند هنگام بروز حادثه چه رفتاری باید از خود نشان بدهند.مدیرکل بحران استانداری البرز همچنین در ادامه افزود: این سلسله جلسات در استان بصورت مرتب برگزار شده که اهمیت اقدامات و هماهنگی های لازم جهت آمادگی و توان افزایش مقابله در برابر مخاطرات را نشان میدهد و برگزاری جلسات مقدماتی برای اجرای مانور زلزله نظیر آموزش پناه گیری و شناسایی مکان‌های ایمن و نا امن به دانش آموزان و کادر مدرسه، شناسایی ظرفیت های شورای مدیریت بحران محلات و مطالعات میدانی شرایط منطقه ای از جمله برنامه های برگزاری مانور ۸ آذرماه است که انتظار میرود در همه مدارس و محلات با جدیت و محوریت اعضای ستاد بحران شهرستان‌ها انجام پذیردـ
در پایان جلسه فرماندار شهرستان چهارباغ بر همکاری همه دستگاه‌های اجرایی، بخشداری ها، شهرداری، دهیاران و مجموعه‌های آموزشی برای تقویت آمادگی، افزایش هماهنگی و اجرای برنامه‌های عملیاتی تأکید نموده و همچنین مجموعه های مختلف پیش رو در مخاطرات و بحران ها از جمله: سپاه و بسیج، هلال احمر، اورژانس، آتش نشانی و بهزیستی آمادگی حداکثری خود در برابر حوادث مختلف از جمله زلزله را تشریح و اهم اقدامات دستگاهی برای مانور ۸ آذر را عنوان کردند.


بازگشت