Logo

صفحه اصلي > اجتماعی > ظرفیت‌های علمی البرز در مسیر بهره‌وری حداکثری است

ظرفیت‌های علمی البرز در مسیر بهره‌وری حداکثری است


امروز, 09:04. نويسنده: monshi


رییس دانشگاه خوارزمی ، همراهی و حمایت مدیران استان البرز نقش بسزایی در توسعه فعالیت‌های علمی و فرهنگی برای بهره‌گیری مطلوب از ظرفیت‌های دانشگاهی و توسعه علمی استان دارد، گفت : ظرفیت های علمی استان در مسیر بهره وری حداکثری است.
دکتر "بیژن عبداللهی" در همایش "پیشگامان رهایی " که با حضور فرماندهان رده های بسیج دانشجویی استان البرز به مناسبت هفته بسیج و در آستانه روز دانشجو در دانشگاه خوارزمی مستقر در حصارک کرج برگزار شد، باقدردانی از مدیران و برگزارکنندگان این نشست اظهار کرد: البته مدیران استان در حمایت از فعالیت‌های علمی و فرهنگی دریغ نمی‌کنند و همین همکاری، زمینه بهره‌برداری بهتر از توانمندی‌های دانشگاهی را فراهم کرده است.وی همچنین از تلاش‌های بسیج دانشجویی استان البرزدر ۲ سال گذشته قدردانی کرد و افزود: تلاش‌های فرماندهی بسیج دانشجویی استان به‌ویژه در حوزه‌های اجرایی و پشتیبانی به ثمر نشسته و نقش مهمی در پیشبرد برنامه‌های دانشگاه داشته است.عبداللهی با اشاره به جایگاه این دانشگاه خوارزمی به‌عنوان تنها دانشگاه دولتی استان البرز گفت: دانشگاه خوارزمی دارای حدود ۳۰۰ رشته تحصیلی، ۵۰۰ عضو هیأت علمی، حدود ۱۴هزار دانشجو و نزدیک به یکهزار کارمند است و به‌عنوان دانشگاه جامع کشور، نقش محوری در توسعه علمی استان ایفا می‌کند.وی با بیان اینکه بخشی از وظایف استانی همچون کارگروه مدیریت دانشگاه‌های استان، حوزه‌های امتحانی، امنیت سایبری دانشگاه‌ها و نظام ارزیابی و نظارت (ناتک) بر عهده دانشگاه خوارزمی است، افزود: چندین طرح پژوهشی مهم نیز توسط اعضای هیأت علمی این دانشگاه در حال اجراست که از جمله آن‌ها می‌توان به مطالعات فرونشست دشت‌های استان البرز با استفاده از داده‌های هوش مصنوعی اشاره کرد.
رییس دانشگاه خوارزمی: ظرفیت‌های علمی البرز در مسیر بهره‌وری حداکثری است
رییس دانشگاه خوارزمی در پایان با دعوت از حاضران برای بهره‌گیری حداکثری از دستاوردهای نشست‌ها گفت: امیدواریم نتایج این جلسات بتواند در مسیر توسعه علمی و اجرایی استان به‌کار گرفته شود.مصفطی ترابی، رییس بسیج دانشجویی استان البرز در این همایش به تشریح اقدامات گسترده این مجموعه در حوزه‌های سیاسی، فرهنگی، قرآنی، اردوهای جهادی و فعالیت‌های فوق‌برنامه دانشجویی پرداخت.وی با اشاره به برگزاری ۱۸ نشست سیاسی طی سال جاری در دانشگاه‌های استان اعلام کرد: برگزاری همایش بین‌المللی معلمان مقاومت با حضور مهمانانی از ۱۲ کشور از رویدادهای شاخص سال جاری بوده که با استقبال جامعه دانشگاهی همراه شده است.ترابی با بیان اینکه "عرصه قرآن و عترت" یکی از مهم‌ترین محورهای فعالیت بسیج دانشجویی است، افزود: برگزاری محافل انس با قرآن، جزخوانی، مسابقات استانی و ملی در قالب طرح حیات، تشکیل حلقه‌های قرآنی در خوابگاه‌های دانشگاه‌های خوارزمی و فرهنگیان، دوره‌های آموزش تخصصی قرآن و برپایی نمایشگاه ملی راویان قرآن از جمله برنامه‌های مستمر این مجموعه است.
رییس دانشگاه خوارزمی: ظرفیت‌های علمی البرز در مسیر بهره‌وری حداکثری است
رییس بسیج دانشجویی البرز همچنین به اجرای برنامه‌های اردویی و فرهنگی پرداخت و گفت: امسال با اعزام یک هزارو۲۰۰ دانشجو به اردوی راهیان نور تعداد سفرها نسبت به سال گذشته ۵۰ درصد رشد داشته و ۲۸۶ دانشجو نیز در قالب کاروان‌های زیارتی به اربعین اعزام شدند.به گفته وی، ۴۱ موکب و ایستگاه صلواتی دانشجویی در مرز مهران و شهر مقدس کربلا در ایام اربعین مستقر شدند.
ترابی، تشکیل شبکه دانشجویی استان البرز ، برگزاری دوره‌های درآمدسازی دست‌اندرکاران اردوها و فعالیت در حوزه فرهنگی، هنری و حفظ آثار شهدا را از دیگر اقدامات مهم برشمرد و افزود: برگزاری سومین اجلاسیه ۱۲۰ شهید دانشجوی البرز با حضور بیش از۲ هزارو ۵۰۰ دانشجو یکی از پرافتخارترین برنامه‌های سال بوده و "برگ زرینی در فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه‌های استان" محسوب می‌شود.
وی ادامه داد: دیدار با خانواده‌های معظم شهدا، تألیف چهار جلد کتاب، تولید ۱۶ اثر رسانه‌ای، برگزاری ۲۰ یادواره شهدا در دانشگاه‌ها، تشکیل ۲ انجمن تخصصی هنری و ادبی، اکران فیلم‌های سینمایی، پویش‌های کتاب‌خوانی، حلقه‌های مطالعه، کارگاه‌های هنری، جشنواره‌ها و رویدادهای تخصصی نیز در طول سال جاری از دیگر اقدامات بوده است.ترابی در پایان از تلاش‌های مجموعه بسیج دانشجویی استان قدردانی کرد و گفت: این فعالیت‌ها نتیجه همدلی شبکه بزرگ دانشجویی البرز است که با انگیزه و روحیه خدمت، برنامه‌های متنوع فرهنگی و تربیتی را در دانشگاه‌ها رقم زده‌اند.




بازگشت