Logo

صفحه اصلي > اجتماعی > مدیران باید با روحیه مسئولیت‌پذیری، پاسخگوی مطالبات شهروندان باشند

مدیران باید با روحیه مسئولیت‌پذیری، پاسخگوی مطالبات شهروندان باشند


امروز, 14:03. نويسنده: monshi


همزمان با سومین روز از دهه مبارک فجر و در آستانه میلاد با سعادت حضرت بقیة‌الله الاعظم امام زمان (عج)، مهندس گودرزی شهردار گلسار در قالب برنامه ملاقات عمومی، با جمعی از شهروندان این شهر دیدار و به صورت مستقیم پای صحبت‌ها و مطالبات آنان نشست.
این دیدار با حضور مسئولان واحدهای ذیربط شهرداری برگزار شد و شهروندان ضمن طرح مسائل، مشکلات و درخواست‌های خود، از نزدیک با شهردار گلسار گفتگو کردند.
مهندس گودرزی شهردار گلسار در این دیدار، ضمن تبریک ایام‌الله دهه مبارک فجر، اعیاد شعبانیه و میلاد با سعادت امام زمان (عج)، خدمت‌رسانی صادقانه به مردم را از مهم‌ترین وظایف مدیران در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دانست و اظهار داشت:خدمت به مردم یک تکلیف و افتخار است و مدیران باید با روحیه مسئولیت‌پذیری، پاسخگوی مطالبات شهروندان باشند.
وی با تأکید بر رعایت ضوابط و قوانین، خاطرنشان کرد:بر اساس ضوابط قانونی موظف هستیم با دقت و سرعت به مشکلات شهروندان رسیدگی کنیم و اجازه ندهیم مردم معطل بمانند یا دچار نارضایتی شوند.در پایان این دیدار، شهردار گلسار ضمن دعوت از شهروندان جهت استفاده از طرح تشویقی پرداخت نقدی عوارض شهرداری ، دستورات لازم را به واحدهای مربوطه جهت بررسی و پیگیری مشکلات مطرح‌شده شهروندان، در چارچوب قوانین و مقررات صادر کرد و بر استمرار برگزاری ملاقات‌های مردمی به منظور تقویت ارتباط مستقیم مدیریت شهری با شهروندان تأکید نمود.

بازگشت